Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Assassin's Creed Rift Bağdat'ta geçecek

Ubisoft'un henüz duyurmadığı gizlilik odaklı Assassin's Creed Rift projesi gelen raporlara göre Bağdat'ta geçeceğe benziyor. Serinin köklerine iniyoruz.

Assassin's Creed Rift Bağdat'ta geçecek

Serinin yeni Assassin's Creed oyunu Aztek İmparatorluğu döneminde geçecek söylentilerine Jason Schreier'dan yeni bir yanıt geldi. Schreier diyor ki serinin yeni oyunu olacak Rift kod adıyla geliştirilen oyun, Bağdat taraflarında geçecek.

Assassin's Creed Rift bizi Bağdat'a götürecek

Bildiğiniz gibi dün yaptığımız bir haberde yeni Assassin's Creed oyununun Aztek İmparatorluğu dönemini konu alacağı iddiasını paylaşmıştık. Daha önce Far Cry Primal sızıntısı ile bilinen birinin Twitter üzerinde paylaştığı bu iddiaya şimdi de Bloomberg'ten Jason Schreier tarafından yanıtlandı. Schreier, Rift kod adıyla karşımıza çıkacak gizlilik odaklı yeni AC oyununun, Bağdat'ta geçeceğini söylüyor.

Kendisi sıradaki yapımı "Bir sonraki Assassin's Creed oyunu Bağdat'ta geçecek olan Rift" şeklinde ifade etti. Daha sonra çıkacak olan oyunun ise Assassin's Creed Infinity olacağını ve birçok farklı biyomda, farklı deneyimler vaat edeceğini söyledi. Ancak duyduğu iki projenin de Aztek İmparatorluğu döneminde geçmediğini belirtti.

Assassin

Resmi olarak duyurulmasa da Ubisoft 2023 yılında daha küçük kapsamlı, gizlilik odaklı bir Assassin's Creed oyunu yayınlayacak. Rift kod adıyla geliştirilen yapımda AC Valhalla'dan Basim karakteri öne çıkacak. Valhalla için bir genişleme olarak düşünülen yapımın daha sonra ayrı bir oyun olarak çıkmasına karar verildiği söyleniyor. Henüz resmi bir duyuru olmasa da biliyorsunuz ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bu nedenle Ubisoft'un yeni Assassin's Creed oyununun Aztek İmparatorluğu döneminde geçmeyeceği ihtimaline biraz daha güçlü yaklaşabiliriz.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

M
Mejnun Çırak

:D

0 puan
MO
MK Okuru

rdr1 ile rdr 2 arasındaki tek fark grafiklerin iyi olması haliyle yıllar geçti aralarında ama rdr2 gelmiş geçmiş en iyi oyun kanka demesini bilirsiniz ne farkı varki 1 den

0 puan
MO
MK Okuru

Her sene çıkarır oldular bıktık seriden.Adam gibi bi senaryo ve sürükleyicilik yok.İlk oyunlar güzeldi tadında bırakmalılardı.Prince of persia ve dha yeni oyunlara yönelmeliler.Çok sıkmaya başladı gram heyecanlandırmıyor.

0 puan
MO
MK Okuru

Ulan origins ile birlikte bir ton yenilik getirdiler, yine beğenmediniz. Ne istiyorsunuz siz arkadaş? Yenilik yapınca da eskisi gibi değil diyorsunuz. Şaka gibisiniz ya.

0 puan
MO
MK Okuru

İq seviyeni belli etmişsin

0 puan
MO
MK Okuru

Belki Persler ya da Part imp falan olur

0 puan