Assassin's Creed serisine çoklu oyuncu modu geri gelecek

Furkan Güler 2.10.2018 - 14:33
Assassin's Creed Battle Royale?

Video oyun dünyasında en az Call of Duty ve Battlefield serisi kadar büyük bir markası haline gelen Assassin's Creed'in yeni oyunu Odyssey, 5 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkacak. Yeni oyunda oyuncuları Antik Yunan topraklarına götüren yapımın geleceği hakkında konuşan Ubisoft, daha öncesinde bir sonraki oyunun iki senelik bir geliştirme sürecine gireceğini belirtmişti. Şimdi ise Ubisoft'un önemli yöneticilerinden olan Serge Hascoet, Assassin's Creed'e çoklu oyuncu modunu geri getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Assassin's Creed'e çoklu oyuncu modu gelecek

Bu konu hakkında kesin konuşmayan Hascoet ve ekibi, oyuna yerleştirebilecekleri uygun bir fikir bulurlarsa muhtemelen bir sonraki Assassin's Creed oyununda çoklu oyuncu modunu ekleyecektir. Son olarak Assassin's Creed Unity ile co - op temelli bir mod ortaya koyan Ubisoft, bu modu doğru düzgün çalıştıramamıştı. Teknik hataların yanı sıra bölüm tasarımların gizliliğe ve co op oynanış mekaniğine uygun olmaması, oyuncuları sinirlenmişti.

Daha sonrasında Assassin's Creed markasında çoklu oyuncu modundan uzak duran Ubisoft, bakalım yeni oyunda nasıl bir modla karşımıza çıkacak?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed serisine çoklu oyuncu modu geri gelebilir
İlginizi Çekebilir