Düzenlenen etkinlikte gelen en popüler soruları yanıtlayan Ubisoft, etkinlikte şunları belirtti:
- Oyun açık dünya sisteminde olacak. Menü arayüzü kolay olacak. Karakterler arası değişim tek tuşla sağlanabilecek.
- Özelleştirme olacak. Evie ve Jacob' ı özelleştirebileceksiniz.(Evet, ikisini de)
- Yan görevler ve aktiviteler hem Evie hem de Jacob tarafından yapılabilecek. Farkeden tek şey ise ikisinin yetenek özellikleriyle görev etkileşimi olacak.
- "Shroud of Eden" oyunda büyük bir yere sahip olacak.
- Assassin's Creed serisinin en büyük şehri; Syndicate' te olacak.
- Fetih edilecek ve keşfedilecek çok fazla yer olacak.
Bu detayları Soru-Cevap etkinliğinde paylaşan Ubisoft, geriye kalan soruları yanıtsız bıraktı. Hayranları şimdiden bir parça tatmin olmuş gibi gözükse de bazı soruların yanıtları halen cevapsız. Hayranlar diğer cevaplar için bir sonraki etkinliği beklemeye geçerken, kulislerde de dedikodular çoktan dönmeye başlamış durumda.

Yorumlar (6)
Sanayi devrimi de geldi şimdi. En geç 2 oyun sonra düşman işgalindeki Anadolu'da Mustafa Kemal'in emirleriyle hareket eden bir pala bıyıklı assassin görmezsek gözümüze gözükmesin bu Ubisoft.
Arkadaşlar birisi şu rope launcher ın çalışma mantığını anlatabilir mi? Yani iki bina arasında o şekilde geçişi nasıl yapıyor? Sonuçta o ipi ileriye atıyor ama ipin arkada yani geride kalan kısmı nereye bağlanıyor nasıl havada duruyor bunu gerçekten anlamadım.
Artık geleceğe gidip ışın kılıcıyla filan dövüşürüz herhalde
her oyunda ayni seyleri duyuyoruz
çok çok iyi haberler ama multi yok özellikle bir türlü çalışmayan yeni sistemli unity ile olayı bitirdiler brotherhood ta ki multi sistemi aranıyor hala
Hersene aynı duyuruları yapmıyorlar mı sizcede ?