Assassin's Creed: Unity köklerine dönüyor

Can Furkan Gözütok 10.08.2014 - 19:50
Çok farklı bir Fransız Devrimi
Assassin's Creed serisinin son oyunu Assassin's Creed Unity hakkında yeni bilgiler paylaşıldı.

Assassin's Creed: Unity köklerine dönüyor
Ubisoft'un yaptığı açıklamalra göre firma, Unity'de köklerine dönmek için büyük bir çalışma içerisinde. Örenek olarak gizlilik modunda iyileştirmelere gidildiğini belirten Ubisoft, artık korumaların bizi en son gördükleri yere gideceklerini ve kendi aralarında konuşup, yanlarından geçen insanlara bizi soracaklarını açıkladı.

Ayrıca Assassin's Creed 1'de bulunan hedef sunum sistemininde oyuncular tarafından oldukça sevildiğini ve bu özelliğin Assassin's Creed Unity'de geri getirileceğinin altını çizen Ubisoft, bunun için AMM isimli yeni bir sistem oluşturduklarını belirtti. Artık oyuncular görev sırasında bir alan içinde dolaşan hedeflerini bulmak zorundalar ve buldukları hedefi, istedikleri şekil ve biçimde öldürebilecekler.

Son olarak oyuncuların uzun zamandır yakındıkları bir konu olan dövüş sisteminin de nihayet değişeceğini belirten Ubisoft, artık yeni dövüş sisteminin daha zorlu ve oyuncuları terletecek cinsten olacağını dile getirdi. Artık dövüşlerin zor olmasını istediklerini çünkü Assassin's Creed'in bir gizlilik oyunu olduğuna dikkat çeken Ubisoft, oyuncuların aksiyona sadece görüldükleri zaman girmelerini istediklerini açıkladı.

Assassin's Creed Unity; PC, PS4 ve Xbox One sahipleri için geliştirilmekte. Oyun, 28 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed: Unity köklerine dönüyor
İlginizi Çekebilir