Assassin's Creed: Unity'ye Steam'de olumlu yorum yağmuru

Ahmet Özçilingir 23.04.2019 - 13:14
Geçtiğimiz hafta ücretsiz olan oyun bir anda yeniden popüler oldu

Oyuncular Assassin's Creed: Unity'yi Steam'de olumlu yorum yağmuruna tuttu. Geçtiğimiz haftaya Fransa'da yaşanan Notre-Dame Katedrali yangını damga vurmuştu. Yangında çan kulesi çöken, büyük hasar alan görkemli katedral için bir yardım kampanyası başlatılmıştı. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca dolar bağış alan katedrale bir destek de Fransız menşeli firma Ubisoft'tan gelmişti. 

Assassin's Creed: Unity'ye Steam'de olumlu yorum yağmuru

Assassin's Creed: Unity'ye Steam'de olumlu yorum yağmuru

Notre-Dame katedraline 500.000 Euro bağış yapan Ubisoft, aynı zamanda Fransız ihtilali döneminde geçen ve Notre-Dame katedralinin de yer aldığı  Assassin's Creed: Unity'yi geçici bir süre için ücretsiz yapmıştı. Oyuncular bu habere büyük ilgi göstermiş, Unity oyunayan oyuncu sayısında büyük bir artış yaşandı. Oyuncular Ubisoft'un bu güzel hareketini karşılıksız bırakmadı. Assassin's Creed: Unity'nin Steam versiyonu adeta olumlu yorum bombardımanına tutuldu. Son bir hafta içinde Assassin's Creed: Unity Steam olumlu yorumlarında yaşanan patlamaya grafikten göz atabilirsiniz. Oyuncular Assassin's Creed: Unity'nin yorum kısmını daha çok Ubisoft'a teşekkür etmek için kullandı. Notre Dame için yapılan örnek davranışından ötürü Ubisoft'a pek çok oyuncu hakkını teslim etti. Tabii Ubisoft'un reklam amaçlı böyle bir şey yaptığını da düşünen bir kesim var. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın. 

Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
emc
emc 27.04.2019 09:08
Oyunda halen daha buglar mevcut çatılarda takılma asılı kalma gibi... İsteseler düzeltirler fakat yeni oyun çıkarma hırsı tabii ki iş gücünü bu oyuna yönlendiremedi. Oyunda kaplamalar o kadar iyi ki, dönemin Parisinde dolaştığımız hissiyatını gerçekten yansıtıyor. Hani Paris'te miyiz ? Evet gerçekten Paris'teyiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2019 18:20
Şahsen oyun grafikler konusunda efsane. Zamanında paramın karşılığını vermez diye oyundan uzak durdum. Şimdi oynadım ve gayet güzel. (bugları saymazsak) ayrıca dövüş ne kadar yavaş olsa da estetik açıdan süper. Oynamadıysanız bir şans verin derim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
zeynepsudebal
zeynepsudebal 24.04.2019 14:34
Bence, oyun ilk çıktığındaki optimizasyon sorunu ve özellikle de tırmanma ve koşu mekaniğindeki glitchler dışında gayet iyiydi. Grafikleri 2014 yılında çıkmasına rağmen şu anki çoğu oyundan hala çok iyi. Adamlar yıllar sonra yeni bir oynanış denemek istemişti, oyun içindeki co-op görevler, yetenek geliştirme falan AC serisine tamamen yeniydi ve iyi gitmişti ama aceleye getirmiş gibilerdi. Hikayesi, Ezio üçlemesinden sonra biraz eh gibiydi ama gömülecek kadar da kötü değildi, sadece genelden farklı bir Assassin hikayesi vardı ama bakınca özünde yine kayıplar ve bununla birlikte gelen intikam vardı. Sırf sorunları yüzünden oyun her şeyiyle gömüldü ve yıllar sonra değer görmesi güzel bir şey bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2019 14:17
oyunla alakasız tamamen avrupada yükselen ırkçılık ve nationalism akımıyla gelen başta fransız olmak üzere avrupalı aşırı sağcılar tarafından böyle oldu.fransız oyuncular ve bunların büyük çoğunluğuda sarı yelekliler yanı ırkçı üstün avrupa görüşlü sınırlar kapansıncı adamlar olumlu yorumda bulundu.
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2019 14:07
nationalism bir kelime ben bilmiyorum güzel türkçemizde. İngilizce konuşulan ülkelere giderseniz daha rahat anlaşabilirsiniz.
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2019 07:48
ah bir de derdini anlatabilsen, kim bilir ne ince mesajlar vermek istiyorsun...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2019 09:43
oyun 2014 yılında cikti dalga mi geçiyorsun 2010 yilinda çıkan ekran kartıyla geldi ne demek
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed: Unity'ye Steam'de olumlu yorum yağmuru
İlginizi Çekebilir