Oyuncular Assassin's Creed: Unity'yi Steam'de olumlu yorum yağmuruna tuttu. Geçtiğimiz haftaya Fransa'da yaşanan Notre-Dame Katedrali yangını damga vurmuştu. Yangında çan kulesi çöken, büyük hasar alan görkemli katedral için bir yardım kampanyası başlatılmıştı. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca dolar bağış alan katedrale bir destek de Fransız menşeli firma Ubisoft'tan gelmişti.
Assassin's Creed: Unity'ye Steam'de olumlu yorum yağmuru

Notre-Dame katedraline 500.000 Euro bağış yapan Ubisoft, aynı zamanda Fransız ihtilali döneminde geçen ve Notre-Dame katedralinin de yer aldığı Assassin's Creed: Unity'yi geçici bir süre için ücretsiz yapmıştı. Oyuncular bu habere büyük ilgi göstermiş, Unity oyunayan oyuncu sayısında büyük bir artış yaşandı. Oyuncular Ubisoft'un bu güzel hareketini karşılıksız bırakmadı. Assassin's Creed: Unity'nin Steam versiyonu adeta olumlu yorum bombardımanına tutuldu. Son bir hafta içinde Assassin's Creed: Unity Steam olumlu yorumlarında yaşanan patlamaya grafikten göz atabilirsiniz. Oyuncular Assassin's Creed: Unity'nin yorum kısmını daha çok Ubisoft'a teşekkür etmek için kullandı. Notre Dame için yapılan örnek davranışından ötürü Ubisoft'a pek çok oyuncu hakkını teslim etti. Tabii Ubisoft'un reklam amaçlı böyle bir şey yaptığını da düşünen bir kesim var. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar (6)
Oyunda halen daha buglar mevcut çatılarda takılma asılı kalma gibi... İsteseler düzeltirler fakat yeni oyun çıkarma hırsı tabii ki iş gücünü bu oyuna yönlendiremedi. Oyunda kaplamalar o kadar iyi ki, dönemin Parisinde dolaştığımız hissiyatını gerçekten yansıtıyor. Hani Paris'te miyiz ? Evet gerçekten Paris'teyiz.
Şahsen oyun grafikler konusunda efsane. Zamanında paramın karşılığını vermez diye oyundan uzak durdum. Şimdi oynadım ve gayet güzel. (bugları saymazsak) ayrıca dövüş ne kadar yavaş olsa da estetik açıdan süper. Oynamadıysanız bir şans verin derim.
Bence, oyun ilk çıktığındaki optimizasyon sorunu ve özellikle de tırmanma ve koşu mekaniğindeki glitchler dışında gayet iyiydi. Grafikleri 2014 yılında çıkmasına rağmen şu anki çoğu oyundan hala çok iyi. Adamlar yıllar sonra yeni bir oynanış denemek istemişti, oyun içindeki co-op görevler, yetenek geliştirme falan AC serisine tamamen yeniydi ve iyi gitmişti ama aceleye getirmiş gibilerdi. Hikayesi, Ezio üçlemesinden sonra biraz eh gibiydi ama gömülecek kadar da kötü değildi, sadece genelden farklı bir Assassin hikayesi vardı ama bakınca özünde yine kayıplar ve bununla birlikte gelen intikam vardı. Sırf sorunları yüzünden oyun her şeyiyle gömüldü ve yıllar sonra değer görmesi güzel bir şey bence.
nationalism bir kelime ben bilmiyorum güzel türkçemizde. İngilizce konuşulan ülkelere giderseniz daha rahat anlaşabilirsiniz.
oyun 2014 yılında cikti dalga mi geçiyorsun 2010 yilinda çıkan ekran kartıyla geldi ne demek
ah bir de derdini anlatabilsen, kim bilir ne ince mesajlar vermek istiyorsun...