Assassin's Creed Valhalla bu haftasonu ücretsiz

Ersin Kılıç 25.02.2022 - 11:24
Yeni güncellemesi ile tekrar gündeme gelen Assassin's Creed Valhalla'nın bu haftasonu ücretsiz olarak oynanabileceği duyuruldu.

Assassin's Creed Valhalla için bugünden itibaren 28 Şubat'a kadar Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation 4, Stadia ve Windows PC’de (Ubisoft Store ve Epic Games Store) ilk kez Ücretsiz Hafta Sonu olacağını duyurdu. Ücretsiz Hafta Sonu boyunca oyuncular ana oyun içeriğinin tamamına erişebilecekler ve oyunu satın almaya karar verirlerse ilerlemeleri devam edecek. 

Assassin's Creed Valhalla bu haftasonu ücretsiz

Ubisoft Montreal liderliğinde geliştirilen Assassin’s Creed Valhalla, oyunculara M.S. dokuzuncu yüzyılda sonsuz savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç'ten göçen efsanevi bir Viking savaşçısı Eivor olarak oynama deneyimi sunuyor. Oyuncular, Viking savaşçılarının acımasız dövüş stilini dinamik çift silahlı savaş sistemi ile yeniden yaşayabilir ve de akınlar, taarruzlar ve yerleşim alanı gibi heyecan verici oyun özelliklerinin yanı sıra zengin bir ilerleme ve ekipman geliştirme sistemini deneyimleyebilir. Siyasi ittifaklar, savaş kararları ve diyalog seçimleri Assassin's Creed Valhalla dünyasını etkileyebilir, bu nedenle oyuncular klanlarının evini ve geleceğini korumak için akıllıca seçim yapmalıdır.

İlave olarak, Assassin’s Creed Valhalla’nın yeni büyük genişletmesi Dawn of Ragnarök, 10 Mart’ta yayımlanacak. Dawn of Ragnarök, tüm ana oyun sahipleri için 39,99€ karşılığında ayrı olarak satışa sunulacak. Dawn of Ragnarök, oyunun ana oyunu ve genişletmeyi içeren Ragnarök Sürümü'nün bir parçası olarak veya ana oyun, Sezon Kartı, Eksiksiz İçerik Paketi ve Dawn of Ragnarök'ü içeren oyunun Dijital Tam Sürüm’ünün bir parçası olarak da satın alınabilir.

Ubisoft Sofia liderliğinde geliştirilen Dawn of Ragnarök, Assassin's Creed Valhalla için çıkış sonrası 2. yıl desteğini sürdüren bir sonraki büyük genişletme paketidir. Bu genişletmede Eivor, İskandinavların savaş ve bilgelik tanrısı Odin olarak kaderiyle yüzleşmelidir. Cüce krallığı Svartalfheim çöküyor ve bu kaosun ortasında Odin'in sevgili oğlu Baldr, öldürülemez ateş devi Surtr tarafından esir alınıyor. Dawn of Ragnarök'te oyuncular, mitolojik zıtlıklar dünyasında umutsuz bir kurtarma görevine girişerek efsanevi Viking destanlarına devam ederken yeni ilahi güçleri kullanabilecekler.

Basın Bülteni

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.02.2022 19:02
Origins ve hatta odyssey bundan daha iyiydi. Aldığım gibi birkaç saat oynadım ama hiç sarmadı oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.02.2022 03:48
Bedava olsa oynamam diyordum ama yanılmışım tam 1 saat oynadım ve sildim. Benden bu kadar. Kopyasının kopyasının kopyası oyuna ancak 1 saat dayanabiliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla bu haftasonu ücretsiz
İlginizi Çekebilir