Assassin's Creed Valhalla için geliştirilen Discovery Tour: Viking Age çıktı

Ersin Kılıç 21.10.2021 - 10:33
Asassin's Creed Valhalla için geliştirilen Discovery Tour: Viking Age ile Vikinglerin ve Anglosaksonların tarihine göz atabiliyoruz.

Ubisoft, herkesin Viking dünyasının tarihini ve geleneklerini keşfetmesine ve bunlarla etkileşime girmesine olanak tanıyan eğitici bir oyun olan Discovery Tour: Viking Age'in şimdi çıktığını duyurdu. Discovery Tour: Viking Age, tüm Assassin's Creed Valhalla oyuncuları için ücretsizdir. Discovery Tour: Viking Age'in bağımsız PC sürümü, Ubisoft Connect üzerinden ve Epic Games Store'dan 19.99€ karşılığında edinilebilir. Ayrıca Xbox One, Xbox Series S | X, PlayStation®4, PlayStation®5, Stadia ve Amazon Luna için bağımsız bir sürüm 2022'de gelecek.

Assassin's Creed Valhalla için geliştirilen Discovery Tour: Viking Age çıktı

Discovery Tour: Ancient Egypt ve Discovery Tour: Ancient Greece’in ardından Discovery Tour: Viking Age, Assassin's Creed için geliştirilen dünyalara dayanan bu eğitim deneyimi serisinin yepyeni bir bölümü. Her yaştan oyuncu, Viking ve Anglosakson dünyalarının tarihi, gelenekleri ve ünlü insanları hakkında bilgi edinebilecekleri benzersiz bir etkileşimli deneyimi yaşayacak. Discovery Tour: Viking Age, ilk kez anlatıyı ve etkileşimi deneyimin merkezine koyarak formülü değiştiriyor. “Hikayeler aracılığıyla tarih” ve “yaparak öğrenme” adlı iki yeni yaratıcı yöntem, deneyimi önceki bölümlerden daha da unutulmaz ve ilgi çekici kılıyor. Sekiz görev çevresinde yapılandırılmış yeni bir hikâye serüveni ile oyuncular, zamanın Viking ve Anglosakson karakterlerini somutlaştırma ve onların dokuzuncu yüzyılda geçen maceralarında yer alma fırsatına sahip olacaklar. Bu etkileşimli anlatı, oyuncuları Norveç'in karlı topraklarına, İngiltere'nin muhteşem manzaraları alanlarına ve Jotunheim ile Asgard'ın efsanevi krallıklarına götürüyor.

Assassin's Creed Valhalla için geliştirilen Discovery Tour: Viking Age çıktı

Ubisoft Montréal’deki Dünya Tasarım Direktörü Maxime Durand şöyle bahsetti: “Viking Çağı, bir Discovery Tour'da (Keşif Turu) kesinlikle vurgulamak istediğimiz zengin ve karmaşık bir dönemdir. Yeni yaklaşımımızla oyuncular, tarihin oluşum sürecini zamanın insanlarının gözünden gördükleri benzersiz etkileşimli bir deneyimin merkezine yerleştirildi. Discovery Tour: Viking Age'i hem bir video oyunu olarak eğlenceli hem de bir öğrenme aracı olarak etkili olacak şekilde tasarladık.” Tarihçiler, ünlü arkeologlar ve akademisyenlerle yakın iş birliği içinde geliştirilen Discovery Tour: Viking Age içeriği, dönem hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için güncel bir bilgi kaynağıdır. Viking Çağı'nın gerçek tarihinin 150 önemli tarihi olayı ile keşif bölgeleri, oyuncuların Viking Çağı hakkında daha fazla bilgi edinmesine olanak tanır: Savaş ve politika, günlük yaşam, din ve sihir, mitler ve efsaneler, bilim, hukuk ve adalet, sanat ve kültür, ticaret ve ekonomi.

Discovery Tour: Viking Age ayrıca tüm Assassin's Creed Valhalla hayranlarına ana oyunda açılabilecek 11 özel ödül, ana oyunun geliştirilmesiyle ilgili 25 kamera arkası istasyonu ve 24 keşif karakteri sunuyor.

Hem öğretmen ve öğrencilerin video oyunlarına aşina olmayabileceklerinden ötürü hem de video oyunlarının eğitim bağlamında kullanılmasına yardımcı olmak için Ubisoft, Montréal McGill Üniversitesi ile ortaklaşa çalışarak ve Mitacs'tan bir hibe ile öğrencilerin seviyesine göre özelleştirilmiş etkinlikler ve ders planları sunan müfredat kılavuzları geliştirdi. 

Discovery Tour serisi ve bu serinin ilk iki bölümü (Antik Mısır ve Antik Yunanistan) hakkında genel bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2021 15:20
Çok sıkıcı oyun oynarken çenemi sıkmaktan çenem ağrıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla için geliştirilen Discovery Tour: Viking Age çıktı
İlginizi Çekebilir