Assassin's Creed Valhalla için mitoloji videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 3.11.2020 - 11:42
Vikinglerin İngiltere'ye olan akınlarını konu edinecek olan Assassin's Creed Valhalla için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.

Assassin's Creed Valhalla çıkış tarihi için geri sayım devam ederken oyun ile ilgili yeni videolar gelmeye devam ediyor. Ubisoft geçtiğimiz günlerde yayınladığı sinematik fragmanın ardından bu sefer de oyunun temasını oluşturan Nors Mitolojisi hakkında bir video yayınladı.

Assassin's Creed Valhalla için yeni bir video daha yayınlandı

Assassin's Creed Valhalla'da Viking dönemine gidecek ve İngiltere akınlarına katılacağız. Tabi işin içerisinde Vikingler olduğu için doğal olarak Nors Mitolojisi'nin de oyundaki payı oldukça büyük olacak. Valhalla'nın kapılarını aralamak isteyen Viking savaşçılarının korkusuzca ölüme doğru yürüdüğünü göreceğiz

Tabi oyunun İngiltere ayağına baktığımızda ise Peganlıktan Hristiyanlığa geçildiği dönemin işlendiğini görüyoruz. Zaten hikayenin büyük bir bölümü de İngiltere topraklarında geçecek. Hristiyanlık ve Pagan dini dışında buraya akın etmiş olan Vikinglerin inandığı tanrıların hikayedeki önemi de büyük olacak diyebiliriz. Odin başta olmak üzere Thor, Freya ve Loki gibi bu mitolojiden aşina olduğumuz birçok tanrının adı oyunda geçecek. 

Yayınlanan tanıtım videosunda da bu tanrılar başta olmak üzere mitolojide yer alan dokuz diyar gibi noktalara değinildiğini de görüyoruz. Bu yeni videoya Türkçe altyazılı olarak aşağıdan göz atabilirsiniz. Oyunun 10 Kasım'da çıkacağını ve yeni nesile de geleceğini hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 21:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 4.11.2020 20:02
Cümledeki altyazı gözüme çarptı ve heyecanlandım ama cümleyi baştan okuyunca dkdksksmsksk hayatta 1 tl verilmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla için mitoloji videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir