Assassin's Creed Valhalla, serinin en iyi çıkış yapan oyunu oldu

Özgür Deveci 18.11.2020 - 00:50
Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan rol yapma oyunu Assassin's Creed Valhalla, serinin en iyi çıkış yapan oyunu olmayı başardı.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan rol yapma oyunu Assassin's Creed Valhalla, serinin en iyi çıkış yapan oyunu olmayı başardı. Viking temalı Assassin's Creed oyunu, ilk hafta satışları ile serinin önceki oyunlarına nazaran daha yüksek bir performans gösterdi. Ayrıca, Ubisoft'un çıkışında en çok satan PC oyunu ünvanını da elde etti. Oyun, 10 Kasım'da Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, Google Stadia, Epic Games Store ve Uplay platformları için, 12 Kasım'da ise PlayStation 5 için piyasaya çıktı. Buna ek olarak oyunu mevcut nesil konsollarda satın alan kullanıcılar ücretsiz bir şekilde yeni nesle yükseltme yapabilecek.

Assassin's Creed Valhalla'nın yapımcısı Julien Laferriere, konuyla ilgili "Oyuncuların coşkulu tepkisinden gerçekten çok memnunuz ve hayranlara inanılmaz destekleri için teşekkür etmek istiyoruz. Bu oyunu küresel bir salgının ortasında piyasaya çıkarmak gerçekten çok zor oldu ve oyuncuların oyunu bu kadar çok sevdiğini görmek harika hissettiriyor. Oyunun çıkışı sadece bir başlangıç, Assassin's Creed Valhalla için oyuncuları uzun süre destansı Viking destanlarına kaptıracak güçlü içerik planlarımız bulunuyor." ifadelerinde bulundu.

Assassin's Creed Valhalla, serinin en iyi çıkış yapan oyunu oldu

Assassin's Creed Valhalla, Ubisoft'un çıkışında en çok satan PC oyunu oldu

M.S. dokuzuncu yüzyılda bitmek bilmeyen savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç'ten sürülen Eivor, bir Nors klanını buzlu Kuzey Denizi boyunca İngiltere'nin bölünmüş krallıklarının zengin topraklarına götürecek. Zafere giden görevinde, efsanevi bir Viking savaşçısı olan Eivor karakterini yöneteceğimiz oyunda, İngiltere'nin Karanlık Çağlarındaki ölümcül bir ortamda dinamik ve güzel bir açık dünyayı keşfedeceğiz. Oyunda düşmanlara saldırarak yerleşim yerimizi büyütecek ve Valhalla'daki tanrıların arasında yerimizi kazanmak için siyasi gücümüzü oluşturacağız.

PlayStation Store, Microsoft Store ve Epic Games mağazalarında satışa sunulan oyunun Standard sürümü PlayStation Store'da 470,00 TL, Microsoft Store'da 470,00 TL ve Epic Games mağazasında 269,00 TL fiyat etiketine sahip. Ancak oyunun Gold sürümünü satın almak istiyorsanız PlayStation Store'da 599,00 TL, Microsoft Store'da 600,00 TL, Epic Games mağazasında ise 449,00 TL ödemeniz gerekiyor.

Son olarak oyunun yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2020 13:12
aYnI OyUN bU
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2020 14:37
Yine aynı oyunu yapmışlar yawww
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2020 11:40
koş koşş Aynıcılar Bu assın krid değilciler gelmeden koş koş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla, serinin en iyi çıkış yapan oyunu oldu
İlginizi Çekebilir