Assassin's Creed Valhalla DLC'leri İrlanda ve Paris'te geçiyor

Alparslan Gürlek 21.10.2020 - 14:22
Assassin's Creed Valhalla için yayınalanacak genişleme paketlerinin detayları bir fragmanda paylaşıldı. İrlanda ve Paris'e gitmeye hazır olun.

Ubisoft'un Origins ile birlikte biçim değiştiren ve kapsamını genişleten serisi Assassin's Creed'in son oyunundan yeni bir haber var. Assassin's Creed Valhalla genişleme paketlerinin ne zaman yayınlanacağı ve neleri konu alacağı bir fragmanda uzun uzun anlatıldı. Bize önce İrlanda'da druidler ile savaştırmayı sonra da Paris'i içeriden yıktırmayı düşünüyorlar. Ben varım!

Assassin's Creed Valhalla Paris ve İrlanda'ya doğru açılıyor

Ubisoft yayınladığı yeni bir fragman ile oyun için çıkış sonrası yayınlanacak genişleme paketlerine dair planlarını paylaştı. Oyundan kısa bir süre sonra yayınlanacak "Wrath of the Druids" ve onu takip edecek "The Siege of Paris" ek paketlerinin yanı sıra birçok içerik de oyunun ana sürümüyle birlikte erişime olacak. Gelin dilerseniz önce videoyu izleyelim.

Bütün Assassin's Creed Valhalla oyuncuları ilk etapta bir yığın ücretsiz sezonluk içerik elde edecek. Sezon kartını almayı seçen oyuncular ise bütün ek paketlere sahip olabilecek. İlk genişleme "Druidlerin Gazabı" 2021 ilkbaharının başlarında çıkacak. İrlanda'da eski bir druid tarikatına bulaşmış halde gizemleri çözmeye çalıştığımız bir yolculuk olacak. Bu sırada bazı druid savaş beyleriyle de kapışacağız.

İkinci ek paket ise bize Şişman Karl'ın seçkin birimleriyle savaşacağımız ve akınlar yapacağımız bir Paris macerası sunuyor. Burada birçok yeni etkinlik var ve aynı zamanda Paris'in içine sızıp ittifaklar edinerek kuşatmayı içeriden başlatabileceksiniz. İki genişleme de sezon kartı içerikleri arasında olacak. Ancak eğer Ultimate ya da Gold sürümlerden birini aldıysanız "The Legend of Beowulf" ilave görevini de yapabileceksiniz.

Assassin's Creed Valhalla DLC'leri İrlanda ve Paris'te geçiyor

Ücretsiz sezonluk içerikler de hiç fena değil. İlk ücretsiz içerik Eivor'un yerleşim yerinde düzenlenecek bir Yule festivaliyle başlayacak. Bu etkinlik 2020 sonlarnda oyuncular için çıkacak. Aynı zamanda bu sezon içeriklerinin en iyi yanının oyun modları olduğunu söyleyebiliriz. İlk yayınlanacak oyun modu olan River Raid (Nehir Akını) ana oyundaki yapının üzerinden gidiyor. Ancak daha riskli ve daha fazla ödül kazanma şansınızın olduğu bir oyun modu.

Bunun gibi birçok ücretsiz sezon içeriği de oyunda yerini alıyor. Assassin's Creed Valhalla 10 Kasım'da çıkıyor. Sizler yeni sezon içerikleri ve sezon kartı hakkında neler düşünüyorsunuz?

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2020 20:14
Vikingler dediginiz adamlar zaten Turktu zamaninda ya da yabanci uyruklu ama sunu gozden kacirmamak gerek Vikingler GokTurklerin kullandiklari Orhun alfabesinin aynisini kullaniyorlardi sadece bir iki harf farkli. Bu da oluyor ki Turkler Vikingler ile beraber yasamis.
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2021 20:58
Yok artık:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2020 20:21
gayet mantıklı irlanda ve pariste geçmesi ivar the boneless parisi haraca bağlayabilmiş bir viking kralı sonucta
Kalan Karakter: 300 Gönder
allalla
allalla 22.10.2020 10:05
sazan kartı diye okudum!
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 21.10.2020 18:53
oyun çıkmadan sezon kartı ne kadar güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla DLC'leri İrlanda ve Paris'te geçiyor
İlginizi Çekebilir