Assassin's Creed Valhalla, The Last Chapter ile sona eriyor

Ersin Kılıç 3.12.2022 - 13:05
Ubisoft'un yayınladığı güncellemeler ve ek paketler ile uzun süredir desteklediği Assassin's Creed Valhalla, The Last Chapter ile sona eriyor.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan serinin son ana oyunu Assassin's Creed Valhalla, yayınlanan güncellemeler ve ek paketler ile Ubisoft tarafından uzun süredir destekleniyor. Bir süre önce duyurulan Assassin's Creed Mirage gibi yeni oyunlara odaklanan firma Assassin's Creed Valhalla, The Last Chapter ile bu hikayeye veda etmeye hazırlanıyor. Yeni paket için yapılan açıklama ve bedava haftasonu detayları şu şekilde;

Assassin's Creed Valhalla, The Last Chapter ile sona erecek

Dünya çapında 20 milyondan fazla oyuncuya ulaşmış olan Assassin's Creed Valhalla, son iki yıldır inanılmaz bir yolculuk geçirdi. Bu son içerik güncellemesinde oyuncular, The Last Chapter ile Eivor'un hikâyesinin sonunu keşfedecek ve Shared History görevinde Assassin's Creed Mirage'ın karizmatik karakteri Roshan ile tanışacaklar. 6 Aralık'ta oyuncular, deneyimlerini Destiny 2 çapraz içeriği ile özelleştirebilecek. Son olarak, 15 Aralık'tan 19 Aralık'a kadar Ücretsiz Hafta Sonu boyunca herkes, Assassin's Creed Valhalla'yı bedava oynayabilecek.

The Last Chapter, Eivor'un maceralarını özel bir son ile tamamlayan yeni ve ücretsiz bir görevdir. Bu kapanış bölümü, oyun sırasında cereyan eden bazı hikâyeleri birbirine bağlar. Oyuncular; Eivor'un inanılmaz hikâyesini tamamlayacak yeni maceralar ve anılar keşfederken, önemli karakterler, tarihî figürler, eski dostlar ve düşmanlarla yeniden bir araya gelecekler.

Oyun sonu içeriği olan bu son bölüme erişmek için, oyuncuların Assassin's Creed Valhalla serüveninin belirli bölümlerini tamamlamaları gerekiyor.

Son içerik güncellemesinin bir parçası olarak oyuncuların yolları, Emmy ödüllü aktris Shohreh Aghdashloo tarafından seslendirilen Basim'in akıl hocası Roshan ile de kesişecek. Shared History ücretsiz görevinde** Eivor, ortak bir düşmanları olduğunu keşfedecek.

Ayrıca, topluluğumuzun çokça talep ettiği bir özellik hayata geçirilerek oyunculara, Eivor'un kapüşonu takılıyken dövüşme seçeneği sunuldu. Oyuncular, artık Suikastçı tarzlarını korurken yoğun savaşların tadını çıkarabilirler. Eivor'un koleksiyonuna iki yeni yetenek daha eklendi: Slide Bow ve MasterChef. 

Assassin's Creed Valhalla, The Last Chapter ile sona eriyor

6 Aralık'ta Assassin's Creed Valhalla oyuncuları, en ikonik video oyunlarından biri olan “Destiny 2”nin heyecan verici çapraz içeriğini keşfedecek. Assassin's Creed Valhalla'da Destiny 2 evreninden ilham alan bir karakter ve silah paketinin de dâhil olduğu, satın alınabilir yeni kozmetik ürünler sunulacak. Ek olarak, Destiny 2 oyuncuları da Assassin's Creed serisinden bazı ikonik kozmetik ögelerin keyfini çıkarabilecek.

Ayrıca, 15 Aralık'tan 19 Aralık'a kadar herkes, Eivor olarak oynama ve Assassin's Creed Valhalla'daki Ücretsiz Hafta Sonu sırasında Norveç ve İngiltere'deki Viking yolculuklarına başlama fırsatına sahip olacak

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla, The Last Chapter ile sona eriyor
İlginizi Çekebilir