Assassin's Creed'in yeni oyunu bizleri Mısır'a götürebilir

Onur Güner 3.09.2016 - 14:36
Kork bizden Firavun!
Efsanevi oyun serisi Assassin's Creed'in filminin çıkmasına az süre kalmış iken, serinin yeni oyunu ile alakalı bazı haberler de sızmaya başladı. Zira sızan haberlere göre serinin yeni oyunu, Antik Mısır'da geçecek. Ayrıca sızdırılan bilgilere göre ise oyunumuzun yeni adı, Assassin's Creed Empire olacak. Oyunda baş karakterimiz ise, Firavun zamanında yaşayan eski bir köle. Bu eski köle karakterimiz, kölelere uygulanan zulümden dolayı kin beslemiş ve tüm köleleri savunma amacıyla suikastçı kimliğe bürünmeye başlamış birisi olarak çıkacak karşımıza. Söylentiye göre oyunun Antik Mısır'da geçmesinden dolayı bazı özel güçlere sahip olacağız. Mesela, oyun içerisinde bütün haritayı arkadaşı olduğumuz yırtıcı bir kartal sayesinde kısa yoldan keşfedeceğiz.

Assassin's Creed'in yeni oyunu bizleri Mısır'a götürebilir
Diğer bir sızıntı ise maalesef benim gibi Ezio hayranlarını üzecek çünkü yapımcı firma Ubisoft, yeni karakterin, serinin yıldızı olmasını istiyor ve bunun için oldukça çok çalışıyor. Yani Ezio karakterini unutacağız sanırsam. Oyunun çıkış tarihi olarak ise yapımcı şirket Ubisoft, 2017 yılının sonbaharını düşünüyor. Bunun sebebi ise oyundaki hataları tamamen düzeltmek istemesi ve geliştireceği yeni fizik motoru ile dinamikleri çok daha güzel yapma çabası. Ayrıca sızan bilgilere göre Assassin's Creed Empire oyunu başlı başına 3 seri olacak ve baş karakterimiz aynı olacak ve oyunun senaryoları birbirleriyle bağlantılı olacak.

Assassin's Creed'in yeni oyunu bizleri Mısır'a götürebilir
Bakalım AC serisinin yeni oyunu nasıl olacak bekleyip göreceğiz.
Yorumlar 88
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2016 19:07
mısırdan geçen bir çöp...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2016 02:47
ubiyi severim ama oyunlarını sevmem ama bazı oyunlarını severim ubi en sevdiğim firmalardandır ama oyunları en sevmediğim oyunlardandır bence ubi oyun yapmasın sadece otursun
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2016 18:38
SEen ne yiyorsun ya bir seviyorsun bir sevmiyorsun papatya falı aç sen
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2016 11:41
Konu yeni oyun yapılması değil. AC 3'den beri Desmond öldükten sonra gerçek Dünya'da hikayenin halen bağlanmamış olması. Gerçek hayattaki hikaye bitsin sonra yeni oyun yapsınlar sorun yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2016 20:37
Artık şu Dinler Tarihini süzgeçten geçirip. film veya oyun yapmayın. Adamlar baştan fail. Özel güçleri olan SEÇİLMİŞ bir köle diğer köleleri ayaklandırıp firavunu deviriyor. aaa acaba bu hangi Peygamberin hayatına benziyor. sonra AC serisi neden başarısız oldu. sebebi çalıntı hikaye vs olmasın...
ozan86
ozan86 9.09.2016 16:19
Yine insanların inançlarına lanet kusma huyu hortlamış. Bu ülkede PKK diye bir örgüt var. Dinle alakası yok onbinlerce insanımızı öldürdü. Adolf Hitler din için mi öldürdü ? ABD Japonya'ya atom bombasını din için mi attı ? Şimdi bu şekilde onlarca örnek vereyim ve ideoloji en büyük lanettir mi diyeyim ? Böyle saçma birşey olmaz.
kaskal
kaskal 8.09.2016 03:08
Assassin's Creed'in çıkış noktası tarihtir. Geçmişte yaşanılanları konu aldıklarında sorun yok ama yaşanmış olabilecek birkaç hikayeyi konu alıp; din sorgulaması yaptıklarında mı sorun oluyor? Birkaç sitede oyunun geçebileceği ve en iyi kurgulanabilecek hikayeleri olan tarihi dönemleri gördüm sıralayacak olursak
Amerika'nın keşfi ve bununla birlikte misyonerliğe başlayan cizvitler (Dini konu)
Martin Luther'in farklı bir mezhep türeterek alman köylü savaşlarını ve rönesans'ı başlatması (Dini konu)
Conquistador ve bandeirantes'in amerika ve brezilyada yerli kamplarına saldırıp, kızılderilileri ve afro american insanlarını köleleştirmeleri ve bununla birlikte kendi dinlerini aşılamaya çalışmaları (Dini konu)
İspanya, Fransa, İngiltere ve Hollanda savaşları katolik ve protestanlığın çatışması yüzünden çıkmıştır. (Dini konu)
Kutsal Roma İmparatorluğu (Papalık adına) savaşan habsburglar (Dini konu)
1. Elizabeth'in kardeşi Mary'nin İngiltereden Fransa'ya kaçması daha sonra da İskoçya'ya gidip kraliçe olmasının nedeni gene protestan olduğu içindir. (Dini konu)
Mary'nin oğlu James'in protestan olup ingiltere kralı olduktan sonra katolik idamları (Dini konu)
James'in katolikler tarafından öldürülmek istenmesi Gunpowder Plot (Dini konu)
Fransa kralları üç Henry'nin suikastleri gene din yüzünden (2.3. ve 4. Henri)
Bartholomew yortusu kıyımı Lorenzo Medici'nin kızları, torunları yüzünden protestanlara karşı yapıldı (Dini konu)
Amerika'ya kurulan koloniler'de puritenliğin yayılması, salem cadı mahkemeleri (Dini konu)
İngiliz İç Savaşı, Kızılderili soykırımları, yedi yıl savaşları ve Amerikan İç savaşı gibi daha nice konular din, aç gözlülük ve bunun gibi sebeplerden dolayı olmuştur. Kaldı ki AC serisi başından beri fantastik objeleri içinde barındıran bir seridir. Buna Unity'deki Jean D'arc'ın kılıcı, Syndicate'teki kefen büyük birer örnektir. Hermetizm, Nekromansi, Asalar, Cennet elmaları bunlar da bunun kanıtıdır. Yani yaşanan tarih kurgulanıyor. İnsanlığın başına gelen en korkunç lanet bence dindir. Ve Ubisoft'da bunu eleştirmeyi seviyor. Mitlerin gerçeğe dönüşmesi fikri de oldukça cazip.
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2016 10:26
Bu olayların hiç birisi yaşanmadı. Söyledikleriniz geçersiz kitapların efsaneleri.
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2016 12:27
MK Okuru, 05.09.2016 11:08

"...Firavun'un müslüman olan karısı tarafından yetiştirildi..." cümlesinden sonra hatlar koptu bende. O nasıl oluyor anlatsana bi? Ya çok cahilsin, ya da harbi sağlam trolsün.
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2016 11:08
Musa bir köle değildi, hatırlatırım, bizzat Firavun'un evlatlığıydı. Firavun'un müslüman olan karısı tarafından yetiştirildi, öz annesi süt anneliğini yaptı.

Köleleri ayaklandırmadı, köleler Firavun ile şavaşmadı da. Firavun Allah ile savaştı. Musa'nın amacı Firavun'u devirmek de değildi, tebliğdi.
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2016 16:02
adam haklı beyler, dağılın...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2016 16:08
Bence mısırda geçecek bir oyun yapmak zor olcak bir de seri olcak diyorlar bence en iyisi rusyada geçen bir oyun yapmaları. Komunist bir suikastçı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed'in yeni oyunu bizleri Mısır'a götürebilir
İlginizi Çekebilir