Assetto Corsa, güncelleme ile yeni piste ve yedi araca sahip oldu

Mehmet Atilla Turan 21.12.2017 - 18:55
Ünlü Laguna Seca, Assetto Corsa'da yerini aldı.

Grafikleri ve verdiği sürüş hissi ile neredeyse gerçeğe benzeyen Assetto Corsa'da yeni araçlar ve yarış pistleri, ücretsiz olarak verilmeye devam ediyor. Assetto Corsa'nın yapımcısı KUNOS Simulazioni, ekledikleri yedi yeni süperaraç ve herkes tarafından bilinen Laguna Seca yarış pisti ile oyunculara Assetto Corsa'yı ne kadar umursadıklarını gösteriyor.

Ücretsiz yayınlanan "Bonus Pack"ler topluluğun en sevdiklerinden

"Free Bonus Pack 3" olarak geçen bu güncellemede, bahsedildiği gibi yedi yeni araç eklendi. Eklenen araçların tamamı şöyle: Alfa Romeo 33 Stradale, Alfa Romeo Guila Quadrifoglio, Lamborghini Huracan Performante, Lamborghini Sesto Elemento, Maserati Alfieri Concept, Maserati Quattreporte ve Pagani Huayra BC.

Daha öncesinde Gran Turismo'dan tanıdığımız Laguna Seca yarış pisti ise oyunculara harika zamanlar geçirecek. Dijital taramadan geçen Laguna Seca pisti, tamamen oyuna aktarıldı, yani pistte bulunan herhangi bir çukur veya çıkıntı, Assetto Corsa'da aynı tepkiyi verecek. Yeri geldiğinde neredeyse U dönüşü yaparmışçasına kıvrılan virajlar için yavaşlamanız bizden önerilir.

Yapımcı Marco Massurotto, "Bize, altı yıldan beri süren oyun hayatımızı destekleyen oyunculara teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz." diyerek Free Bonus Pack 3 adına bir fragman yayınladı.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assetto Corsa'nın ücretsiz eklenti paketi oyunculara sunuldu
İlginizi Çekebilir