Astroneer'e Cross-Play desteği geldi

Furkan Sakoğlu 24.01.2017 - 13:54
Xbox One ve PC kardeşliği genişliyor
System Era Softworks tarafından geliştirilen ve No Man's Sky'dan beklediğini alamayan oyuncular tarafından bir hayli sevilen Astroneer, şuan için Erken Erişim safhasında olsa da, birçok oyuncu tarafından hayli beğenilmiş durumda. Steam ve Xbox One platformlarında Co-Op oynanışa destek veren yapım, yeni gelen güncelleme ile birlikte iki platformda ortaklaşa Co-Op oynanışa da izin vermeye başladı. Bu sayede oyuna Xbox One üzerinde sahip olan arkadaşlarınız ile, kendi PC'niz üzerinden birlikte oynayabilme şansına erişiyorsunuz. Ayrıca yeni güncelleme ile birlikte oyunun fiziklerinde de geliştirmeler yapıldı.

Astroneer'e Cross-Play desteği geldi
Şuan için performans konusunda bazı sıkıntılar  yaşatan oyun, önümüzdeki güncellemelerde gelecek olan performans yaması ile düşük seviyede PC kullanan oyuncuları da rahatlatacak. System Era Networks, performans yaması üzerinde çalışmalarına hızla devam ettiğini belirtiyor. Astroneer'in Cross-Play özellikli yeni yamasını Steam veya Xbox One üzerinden otomatik olarak indirebilirsiniz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2018 16:47
Açıkçası oyunu bir süredir düşük özelliklerde bir bilgisayarda grafik ayarları minimumda olarak oynuyordum.
Oyun için kullandığım bilgisayarım yeni evime kurduğum gibi oyunu çalıştırdım ve ayarları maksimuma çıkarttığımda çok etkilendim. Ne efektler varmış meğer.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Astroneer'e Cross-Play desteği geldi
İlginizi Çekebilir