ASUS “Game In My Campus”te Takım Arkadaşınız

Merlinin Kazanı 18.10.2010 - 15:45
Hep beraber oyun oynayalım
BASIN BÜLTENİ

ASUS, tüm üniversite öğrencilerini oyun oynamaya davet ediyor


Ürettiği Republic of Gamers (ROG) serisi ile oyun severlerin daha büyük haz yaşamalarını sağlayan ASUS, en popüler oyunları öğrencilere kampüste sunuyor.

Oyun severlerin en büyük tutkusu olan hız, görüntü ve sesi ROG serisi ürünlerinden olan Rampage Formula III anakart ve RoG serisi notebooklar ile sunan ASUS, 20-21 Ekim’de “Game in My Campus, Autumn ’10” ile öğrencilerin oyunlardaki takım arkadaşı oluyor.

ASUS “Game In My Campus”te Takım Arkadaşınız
Öğrencilere ASUS Notebooklar ile Oyun Keyfi

Marmara Üniversitesi, Göztepe Kampüsü Spor Salonu’nda 2 gün sürecek olan etkinlikte, öğrenciler piyasaya yeni çıkan PES 2011 ve FIFA 2011’in yanı sıra en popüler oyunlar arasında yer alan DIRT 2 ve Guitar Hero oyunları ile turnuvalara katılırken, ASUS notebookları kullanarak da yarışma şansı elde edecekler.

2 gün boyunca tüm öğrencilere açık olacak etkinlikte yer alan turnuvalarda dereceye giren yarışmacılara çeşitli hediyeler verilirken, ASUS standında da yeni üretilen tasarımları inceleme imkânı katılımcılara sağlanıyor.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde gerçekleştirilecek “Game in My Campus, Autumn’10” etkinliğine, ASUS tüm üniversite öğrencilerini davet ediyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
ASUS “Game In My Campus”te Takım Arkadaşınız
İlginizi Çekebilir