1/2

Asus Pro Gaming Headset - Vulcan Anc Kulaklık

Mahmut Saral 19.01.2012 - 15:21
Kusursuz bir oyun deneyimi için sessizlik!
Oyun severler için kusursuz bir oyun deneyimi gibisi yoktur. Rahat oyun alanları, kaliteli görseller ve performanslı bir akış sağlayabilecek sistem ve tabii ki oyunlarda olup biten en ufak detayı bile işitmenizi sağlayan oyuncu kulaklıkları. Kimi zaman en ufak tıkırtıda tedirgin olur, kimi zaman mikrofon yardımıyla takım arkadaşlarınızla yardımlaşarak düşmana karşı önlem alırsınız.  Tabii bu esnada, dış dünyadaki her türlü gürültüden de uzak kalmak, bir nevi kendinizi soyutlamak istersiniz. Peki kulaklık konusunda bir tavsiyeye mi ihtiyacınız var? O zaman Asus'un Pro Gaming Headset  serisinden Vulcan Anc modeline göz atmanızda yarar var.

Cihaz, oldukça şık bir kutuyla geliyor. Kutu içeriğinde kullanım kılavuzunun da bulunduğu iki adet kitapçık, bir adet de fermuarlı koruyucu saklama çantası yer alıyor. Tasarımı gayet güzel. İçini açtığımızda, kulaklığımıza istediğimiz an takıp-çıkarabileceğimiz mikrofonunu görüyoruz. Son olarak kulaklığımıza baktığımızda ise, gayet kullanılabilir olduğunu anlamak hiç de zor değil.

Asus Pro Gaming Headset - Vulcan Anc Kulaklık
Vulcan Anc, katlanabilir bir yapıya sahip. Böylelikle fazla yer kaplamadan taşınabiliyor.  Kulaklığı açtıktan sonra her iki taraftan da kafa yapınıza göre büyüklük-küçüklük ayarları yapabiliyorsunuz. Hoparlörlerin bulunduğu kısımlarda kullanılan yumuşak kaplama malzemeleri sayesinde hiçbir rahatsızlık hissetmiyorsunuz. Kablosunda ses seviyesini ayarlayabiliyor, isterseniz cihaz üzerindeki düğmeyi kullanarak mikrofonu da aktif hale getirebiliyorsunuz. PC'ye bağlamanız için mikrofon ve hoparlörler için iki ayrı giriş bulunuyor, fakat bunlar USB değil. Eğer güçlü bir ses kartına sahipseniz, bu durumda kulaklığınızla daha avantajlı hale gelebilirsiniz. Ancak anakartınızın üzerindeki ses teknolojisini kullanıyorsanız,  ayrıca bir ses kartınız yoksa, daha rahat kullanım açısından keşke USB olsaydı diyebilirsiniz.