ASUS Tayvan Küresel Markalar Değer Araştırması’nın 1 numarası oldu!

Merlinin Kazanı 16.12.2013 - 16:46
ASUS, olumsuz piyasa koşullarında bile büyümeyi sürdürmesiyle dikkat çekiyor
ASUS, 2013 En İyi Tayvan Global Markaları Ödülleri’nde birinciliğe değer bulundu. Olumsuz piyasa koşullarında bile ASUS, sağlam ve istikrarlı yükselişini sürdürerek yaklaşık 1.711 milyar ABD doları değerine ulaştı. Bununla ASUS, peş peşe on bir yıldır uluslararası Tayvan markaları listesinin ilk üç sırasında yer almış oluyor.

ASUS Tayvan Küresel Markalar Değer Araştırması’nın 1 numarası oldu!
ASUS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Jonathan Tsang, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “İnanılmazın Peşinde marka vaadimiz, kullanıcılarımıza cihazlarını yeni şekillerde kullanma imkanı vererek beklentilerini değiştirirken, teknoloji ile insanlar arasındaki dengeyi de kuruyor. ASUS teknolojiye çok bağlı ve yenilik bizim için itici güç. Herkes için kolay ve eğlenceli dijital bir yaşam kurmayı hayal ediyoruz, buna cesaret gösteriyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Daima inanılmaz fikirlerin ve deneyimlerin peşindeyiz – yaptığımız her şeyde inanılmazı sunmayı çok istiyoruz.”

En İyi Global Tayvan Markaları Ödülleri, Endüstriyel Gelişim Ofisi, Ekonomi Bakanlığı, R.O.C. ve Interbrand küresel marka danışmanlığı tarafından düzenleniyor. Ödüller, Tayvanlı markaların global piyasalardaki konumunun en önemli göstergesi olarak kabul ediliyor. Ödüller, şirketin mali performansı da dahil olmak üzere marka değeri, tüketicinin satın alma kararında markanın oynadığı rol ve markanın rekabet gücüne dayanarak veriliyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
ASUS Tayvan Küresel Markalar Değer Araştırması’nın 1 numarası oldu!
İlginizi Çekebilir