Asus, yeni oyuncu faresi ROG Gladius III'ü duyurdu

Özgür Deveci 17.01.2021 - 00:26
Donanım dünyasının lider isimlerinden biri olan Asus, çift bağlantı seçeneğine sahip yeni oyuncu faresi ROG Gladius III'ü duyurdu.

Çevre birimleri ve bilgisayar donanımları ile yakından tanıdığımız Asus, çift bağlantı seçeneğine sahip oyuncu faresi ROG Gladius III'ü duyurdu. Hem kablolu hem de kablosuz olarak piyasaya çıkacak olan ROG Gladius III modeli, yeni nesil anahtar soketler, sensörler ve kablosuz bağlantı dahil olmak üzere teknolojisini yepyeni bir tasarımla birleştiriyor.

Gladius III'ün hibrit gövde yapısı avuç içi, pençe ve parmak ucu tutuş stillerine uygun bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kablosuz versiyonu 89 gram, kablolu versiyonu da 79 gram olan fare, önceki neslin aksine oldukça hafiflemiş görünüyor. USB Type-C portu üzerinden şarj edilebilen farenin kablolu versiyonun da sabit ROG Paracord kablo yer alıyor.

Asus, yeni oyuncu faresi ROG Gladius III'ü duyurdu

Asus, yeni oyuncu faresi ROG Gladius III'ü duyurdu

ROG Gladius III'ün gövdesine yerleştirilmiş toplam altı programlanabilir düğme bulunuyor. Ancak farenin iki ana tuşu, ROG Push-Fit Switch Socket II sayesinde diğer tuşlarla yer değiştirebiliyor. Switch Socket II, farenin ömrünü uzatmanın yanı sıra, çeşitli mikro anahtarlar kullanarak tuş türünü kişisel tercihinize göre özelleştirmenize olanak tanıyor. Önceden kurulmuş birimlerin arızalanması durumunda, kutudan fazladan bir anahtar çifti çıkıyor. Bu soketlerin güçlendirilmiş yapısı, gelişmiş dokunma hissi ve tıklama doğruluğu için tuş yalpalamasını da azaltacak. Kayıtlar ise dahili bellekte tutulacak.

ROG Gladius III Wireless modeli ise, bugüne kadarki en gelişmiş RF teknolojisini kullanıyor. 2,4 GHz kablosuz bağlantı ve Bluetooth 5.1 LE bağlantı çözümlerini destekleyen fare, kullanım kolaylığı açısından üç cihaza kadar bağlantı kurabiliyor. Her iki farede 19.000 DPI seviyesine kadar çıkabilen yeni optik sensörü ve 50g hızlanma ile saniyede 400 inç tarama yapabiliyor. Bu sensörün piksel hassasiyetli hareketleri için 1:1 takip oranı sunan fare, ROG Omni ayakları ile en ince hareketleri bile en yüksek hassasiyetle takip edebiliyor.

ROG Gladius III'ün fiyat etiketi henüz açıklanmadı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Asus, yeni oyuncu faresi ROG Gladius III'ü duyurdu
İlginizi Çekebilir