ASUS'tan ses şenliği

Basın Bülteni 15.08.2012 - 11:10
Oyun severler bu ses ürünleriyle bambaşka dünyalara adım atacak.
Oyunlarda grafikler çok önemli olabilir, ancak iyi bir ses tecrübesi olmadan oyun oynamak pek de keyifli değildir. Geçtiğimiz günlerde piyasaya beş yeni ses kartı ve dört yeni kulaklık süren ASUS, özellikle oyunlarda ses takibi yapan ya da atmosferi tüm derinliğiyle hissetmek isteyen kullanıcıları heyecanlandıracak yeteneklere sahip ürünler sunuyor. Karşınızda ASUS'un yeni ses canavarları.
 
HS-1000W

Bu kablosuz kulaklık müzik, oyun ve VoIP için hareket özgürlüğü sağlıyor. Sürücü ihtiyacı olmadan takıp çalıştırabilir, parazitsiz sohbet için gürültü engelleyen mikrofonunu kullanabilirsiniz.

ASUS'tan ses şenliği
Üst düzey ses kalitesine sahip HS-1000W, katlanabilir bir tasarıma sahip ve taşıma çantasıyla birlikte sunuluyor.
 
HS-W1

Gürültü filtreleyen mikrofonu, genişletilmiş pedler ve rahat kullanımı ile kristal netliğinde bir konuşma deneyimi yaşatıyor.
 
NC1

Aktif gürültü engelleyicili ASUS NC1 kulaklık ile daha iyi bir sese odaklanın. Yüzde 87 Aktif Gürültü Engelleme özelliğinin yanı sıra 100 saat çalışma süresine sahip bu kulaklık sadece 130 gr. hafifliğinde.
 
ROG VULCAN ANC

Kullanıcıların oyunun ve eğlencenin içinde yer almasını sağlamak ve daha önce yaşanmamış ses tecrübesi için tasarlanan ASUS ROG Vulcan ANC, bilgisayar oyunu oynayanların oyuna daha iyi odaklanmaları için gerekli tüm ses düzenini sağlıyor.

ASUS'tan ses şenliği
ASUS ROG ve ekibinin oluşturduğu Vulcan ANC, arka plan sesleri de dahil olmak üzere 30 desibellik pasif gürültü oluşturan sesleri azaltarak zihin konforu da sağlıyor.

ASUS’un piyasaya yeni sürdüğü ses kartları:
 
Xonar D1

Bütünleşik ses kartlarına göre 35 kat daha berrak ses, Windows 7 üzerinde oyun için son DS3D GX2.0 desteği, Dolby ev sineması teknolojisi ve HDMI çıkışı için ekran kartlarına S/PDIF çıkışı, bu ürünü vazgeçilmez kılıyor.
 
Xonar D2/PM

Bu ses kartı, 118db’e kadar Sinyal Gürültü Seviyesi ile eşsiz ses kalitesi sağlayan 192kHz/24bit örnekleme oranıyla Yüksek Tanımlı Ses İşleme, ALT Teknolojisi ve Komple Dijital Ev Deneyimi için Dolby ve DTS özelliklerine sahip.
 
Xonar DG

Xonar DG, dahili kulaklık amplifikatörüyle oyunlardaki işitsel detayları güçlendiriyor.

ASUS'tan ses şenliği
Farklı kullanım senaryoları için 3 farklı kazanım modu, etkileyici 5.1 ses deneyimi için Dolby® Headphone, gerçekçi 3D ses efektleri için GX2.5 ses motoru içeriyor.
 
Xonar DGX

Dahili kulaklık amplifikatörü ile her ses detayı duyulabiliyor. Xonar DGX farklı kullanım senaryoları için 3 değişik kulaklık AMP kazanım modu, 5.1 surround ses deneyimi için Dolby® Headphone teknolojisi ve gerçekçi 3D ses efektleri için özel ASUS GX2.5 oyun ses motoru özelliklerine sahip.
 
ROG Xonar Phoebus

ROG Command teknolojisi çevresel gürültüyü etkin bir biçimde yüzde 50’ye kadar azaltıyor, böylece 18dB SNR netlik ve kulaklık amplifikatörü ile oyunu kazanmak için olağanüstü sese odaklanabilirsiniz.

ASUS'tan ses şenliği
Anında ses ayarlama ve kulaklık bağlantıları için kolayca ulaşılabilen kontrol kutusu ve yeni Xonar Audio Center ile zahmetsizce ayarlama yapabilir, Dolby® Home Theater V4 ve GX 3.0 oyun ses motoru ile gerçekçi ve çevresel ses deneyimi yaşayabilirsiniz.
 
ÜRÜN ADLARI VE FİYATLARI

HS-1000W kulaklık
99 $ + KDV
HS-W1 kulaklık
109 $ + KDV
NC1 kulaklık
109 $ + KDV
VULCAN kulaklık
185 $ + KDV
Xonar D1 ses kartı
95 $ + KDV
Xonar D2/PM ses kartı
217 $ + KDV
Xonar DG ses kartı
42 $ + KDV
Xonar DGX ses kartı
53 $ + KDV
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 01:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
ASUS'tan ses şenliği
İlginizi Çekebilir