1/4

Asus'tan süper oyuncu seti

Yavuz Özüçer 2.03.2011 - 16:25
CeBIT 2011'te Republic of Gamers fırtınası esiyor
Asus, Hannover CeBIT2011’de ROG serisi notebooklar, yüksek performanslı anakartlar ve grafik kartları, 3D monitörler, yönlendiriciler ve kulaklıkların da bulunduğu en yeni oyun ürünlerini sergiliyor. Böylelikle ASUS tüm kullanıcılara, geniş ürün yelpazesi ile bol seçenek sunuyor.

En iyi mobil oyun deneyimi için ROG G Serisi notebook’lar

Yeni Republic of Gamers (ROG) G Serisi notebook’lar beklentilere öncülük ediyor. Her yerde oyun oynayabilmek isteyen sıkı oyuncular için tasarlanan G74Sx, tüm uygulamalarda üstün  performans sağlayan yeni Intel Huron River Core i5 ve i7 işlemcileri ve en son teknoloji 3D görüntü deneyimi sağlayan en yeni NVIDIA grafik kartlarını kullanıyor.

Asus'tan süper oyuncu seti
NVIDIA 3D Görüntü standardı aynı zamanda, büyük ekran çıkışı ve HDMI 1.4 aracılığıyla uyumlu ekranlara da 3D görüntü aktarabiliyor. Soğuk havayı kasanın ön tarafındaki havalandırma kanallarından içeriye çekerken sıcak havayı arka tarafa atarak, GPU ve CPU birimlerini soğutan iki akıllı fan kullanan benzersiz ısı yönetimi sayesinde sistem içerisinde sürekli serin hava akımı sağlanıyor. Kolay sistem yükseltmek için tasarlanmış ürün kasası, ikinci hard disk yuvası ve bellek slotlarına da hızlı erişim sağlıyor.

G74Sx özel 3D gözlüklerine ihtiyaç duyulmaksızın izlenebilen ölü bölge olmayan bir 3D görüntülü yeni ROG G53 serisi dizüstü bilgisayardır. AUO ‘çıplak göz’ göz takip sistemiyle 3D merceksel lens teknolojisini birleştiren G53 ekran, daha rahat bir görüntü deneyimi için pek çok açıdan izlenebilen full 3D görüntü sağlıyor. Hem 2D hem de 3D modları ekranda aynı zamanda çalışabildiğinden ekrandaki yazılar her zaman netliğini koruyor.