Atiye 2.sezon tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 17.08.2020 - 11:33
Netflix yaptığı açıklama ile Atiye dizisinin 2.sezon tarihini açıkladı. Ayrıca dizinin yeni sezonu için kısa bir teaser videosu da paylaşıldı.

Netflix Türkiye, beren Saat'in baş rolde yer aldığı Atiye dizisinin 2.sezon tarihini sonunda duyurdu. Firma yaptığı açıklama ile Atiye 2.sezonun 10 Eylül 2020'de yayınlanacağını açıkladı. Bu açıklama ile birlikte kısa bir teaser videosuna da yer verildi.

Atiye 2.sezonu 10 Eylül'de yayınlanacak

Dizinin ilk sezonu hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz yıl Aralık ayında yayınlanmıştı. Netflix Türkiye'nin o dönem 2.dizi projesi olan Atiye, bazı eleştirilere rağmen genel olarak belli bir kalite çıtasının üzerinde bulunmuştu. En azından aldığı yorumların Hakan Muhafız dizisinden daha iyi olduğunu sanırım söyleyebiliriz.

Dizinin baş rollerinde Beren Saat dışında Mehmet Günsur, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Tim Seyfi, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Meral Çetinkaya gibi isimler bulunuyor. Yayınlanan tarih duyurusu videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

OG Medya tarafından Onur Güvenatam’ın yaratıcılığında hayata geçirilen projenin baş yürütücülüğünü Özge Bağdatlıoğlu ve Jason George; yapımcılığını ise Alex Sutherland üstleniyor. Jason George ve Nuran Evren Sit’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık oturuyor. Dizinin ilk sezon konusu ise şu şekildeydi;

Şengül Boybaş tarafından kaleme alınan “Dünyanın Uyanışı” adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan dizi, genç ve güzel ressam Atiye’nin sürükleyici ve mistik hikayesini konu alıyor. Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul'da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır. Anadolu topraklarından geçerek İstanbul’dan Göbeklitepe ve Nemrut’a uzanan bir hikaye anlatan dizide geçmişle gelecek, ruhsal olanla gerçek olan, keşifle dönüşüm iç içe geçiyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2020 22:12
berbat dizi
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2020 07:43
İzlemediği dizi hakkında yorum yapma ulan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2020 14:13
Göbeklitepe ibadete açılsın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Atiye 2.sezon tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir