Atiye 3.sezon tarihi ve fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 1.06.2021 - 12:43
Netflix yaptığı açıklama ile Atiye dizisinin 3.sezon tarihini açıkladı. Ayrıca dizinin yeni sezonu için ilk fragman da paylaşıldı.

Atiye 3.sezon için ilk fragman geldi. İlk olarak Haziran ayı içerikleri videosunda kısa kesitler ve tarih duyurusu ile gördüğümüz dizi için bu sefer uzun bir fragman yayınlandı. Netflix Türkiye, Beren Saat'in baş rolde yer aldığı Atiye dizisinin 3.sezon tarihini 17 Haziran 2021 olarak açıkladı. 

Atiye 3.sezonu 17 Haziran'da yayınlanacak

Dizinin ilk sezonu hatırlayacağınız gibi 2019 yılında yayınlanmış ve geçtiğimiz yıl Eylül ayında 2.sezon ile karşılaşmıştık. Netflix Türkiye'nin o dönem 2.dizi projesi olan Atiye, bazı eleştirilere rağmen genel olarak belli bir kalite çıtasının üzerinde bulunmuştu. 2.sezonun ise biraz daha geri planda kaldığını ve daha fazla eleştiri aldığını söyleyebiliriz. 3.sezon videosuna ve açıklamalara baktığımızda 8 yıllık bir sıçrama yapılacağını görüyoruz.

Dizinin baş rollerinde Beren Saat dışında Mehmet Günsur, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Tim Seyfi, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Meral Çetinkaya gibi isimler bulunuyor. Yayınlanan fragman ve tarih duyurusu videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

OG Medya tarafından Onur Güvenatam’ın yaratıcılığında hayata geçirilen projenin baş yürütücülüğünü Özge Bağdatlıoğlu ve Jason George; yapımcılığını ise Alex Sutherland üstleniyor. Jason George ve Nuran Evren Sit’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık oturuyor. Dizinin konusu ise şu şekildeydi;

Atiye 3.sezon tarihi ve fragmanı yayınlandı

Şengül Boybaş tarafından kaleme alınan “Dünyanın Uyanışı” adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan dizi, genç ve güzel ressam Atiye’nin sürükleyici ve mistik hikayesini konu alıyor. Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul'da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır. Anadolu topraklarından geçerek İstanbul’dan Göbeklitepe ve Nemrut’a uzanan bir hikaye anlatan dizide geçmişle gelecek, ruhsal olanla gerçek olan, keşifle dönüşüm iç içe geçiyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2021 13:46
1:05 bulutlara birşeyler oluyor... Maske birşey unutmuşlar herhalde ana fragmanda. hem yuh hem ahahahha
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2021 12:12
Efekt hatası. Hayret ama kimse farkına varmadan fragmana bile girebiliyor.
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2021 02:58
şakamısınız lan bi olayı vardır illaki, aklıma cem yılmazın paravan muhabbeti geldi
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2021 22:20
buhar gibi bir şey.

büyük ihtimalle setin kenarında çay bişiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2021 10:38
Huluti?! Ben tana ne dedim? Atiye "T" ile "T" ile :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Atiye 3.sezon tarihi ve fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir