Atlus, yeni oyunları için fazlasıyla ilginç bir video daha paylaştı

Furkan Güler 26.12.2017 - 14:08
Biz bir anlam veremedik.

Atlus, Persona 5 sayesinde sahip olduğu hayran kitlesini oldukça büyüterek, geride bıraktığımız günlerde henüz daha ismi bile belli olmayan yeni oyunu hakkında başka bir ilgi çekici video daha yayınlamış. Japonya'da bir radyo kanalında sürpriz bir duyuru ile tanıtılan oyunu, Persona 5'in yönetmeninin de dahil olduğu Studio Zero geliştiriyor. Yayınlanan ilk konsept videosunda karakterlere ve hikayeye dair detaylı bilgiler görebilmiştik. Klasik RYO oyunlarında gördüğümüz karakter sınıflarını oyuna ekleyen geliştiriciler, Knight (Şövalye) sınıfı ile ilgili bir video paylaştı.

Atlus tarafından dağıtılacak oyun hakkında ilginç videolar gelmeye devam ediyor

Mühürlü bir paketten çıkan güvercini yiyen karakter, tüm video boyunca bu eylemini sürdürüyor. Karakterleri ilginç bir şekilde tanıtma kararı alan geliştiriciler, bakalım diğer sınıflar hakkında nasıl videolar paylaşacak?

Diğer bir yandan geliştiriciler oyunun hikayesinde kabilelerin savaşını ve oyunda yer alan vadedilmiş topraklara olarak bilinen bölgedeki savaşı anlatacak. Yeni oyunun yanında yanında Catherine: Full Body üzerinde de çalışan Studio Zero'nun bu oyununu muhtemelen yakın bir zamanda göremeyeceğiz. Geliştirme aşamasının oldukça başında olan Project Re FANTASY, bakalım nasıl bir şekilde karşımıza çıkacak?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.12.2017 14:27
Bunlar bir şeye tepki veriyor. Oyun dünyasında bir dalavere dönüyor. Yakında çıkar kokusu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Atlus, yeni oyunları için fazlasıyla ilginç bir video paylaştı
İlginizi Çekebilir