Atmosferiyle öne çıkan Sea of Solitude'in E3 videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 9.06.2018 - 21:50
EA Games'ten bağımsız bir oyun daha geliyor

EA Play etkinliğinde gösterilen oyunlardan birisi de Sea of Solitude oldu. Firmanın A Way Out başarısından sonra daha fazla bağımsız stüdyoya destek vereceği belirtilirken, işte bu firmalardan birisinin de Jo Mei Games olacağı açıklandı. Daha sonrasında ise Sea of Solitude'ın yeni tanıtım videosu da yayınlandı.

Sea of Solitude için E3 videosu yayınlandı

Berlin'de bulunan ufak bir geliştirme ekibi tarafından yapılan Sea of Solitude, aslında uzun süredir geliştirilen bir yapım. Firmanın birkaç yıl önce duyurduğu, fakat küçük bir geliştirme stüdyosu olduğu için çok ses getirmeyen oyununa EA Games adeta sahip çıkmış oldu. Zaten firma yetkilisinin yapmış olduğu sunumda oldukça heyecanlı olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

kay isimli genç bir kızı yöneteceğimiz Sea of Solitude, hem atmosfer hem de oynanış olarak oldukça farklı bir oyun olacağını yeni tanıtım videosunda da göstermiş. Görsel açıdan olduğu kadar fantastik öğeleriyle de öne çıkan Sea of Solitude'in çıkış tarihi ise henüz belli değil. Oyunun EA Play'de yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 06:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2018 00:03
Solitude yalnızlık demekmiş,ama ben okuyunca bu İsmi Elder Scolls 5' Skyrimdeki şehir aklıma geldi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Atmosferiyle öne çıkan Sea of Solitude'in E3 videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir