Atom Başvuruları Devam Ediyor!

Merlinin Kazanı 1.07.2013 - 13:46
Şansınız hala devam ediyor
2008 yılında ODTÜ Teknokent bünyesinde kurulan ve Dijital oyun ve animasyon sektörlerinde Türkiye’nin ilk ve tek ön kuluçka merkezi olan “Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi (ATOM)” üçüncü kez kapılarını genç girişimcilere açıyor. En büyük hedef sektördeki girişimcileri destekleyerek, Türkiye’de dijital oyun sektörünün geliştirilmesine katkı yapmak.
 
Destekleme sürecinde, merkezde başvuru sahibi gruplara proje ve iş planı hazırlama desteğinden, danışmanlık ve finansal destek yönlendirmelere, teknik ve girişimcilik eğitimlerden, grupların çalışabilecekleri açık ofis alanlarına kadar birçok hizmet sunulmaktadır.
 
Atom Başvuruları Devam Ediyor!
İş Ortaklarından Gruplara Birebir Proje Destekleri!
Türkiye'nin lider firmalarından Turkcell Teknoloji, Microsoft, Intel ve Türk Ekonomi Bankası ATOM ve gruplarını özel projelerle destekleyecek! ODTÜ Teknokent’in hedefleri doğrultusunda kurulan bu işbirlikleri sayesinde gruplarımız, firmalarımızın deneyimi, birebir proje destekleri ve mentorlukları sayesinde projelerini daha başarılı bir şekilde geliştirme ve yüzde 100 ticarileştirme fırsatı bulacaklar. Bu bağlamda gruplarımız farklı ve etkin destek mekanizmalarına dahil olma şansı yakalayacaklar.
 
Mentorluk Desteği
Ayrıca İş Ortaklarımızın yanı sıra Taleworlds, Pixofun, Zibumi,  Panteon gibi Türkiye’nin öncü oyun firmalarından başarılı oyun firmaları yeni gruplarla birebir çalışarak projelere koçluk desteği verecekler.
 
Bugüne kadar verdiği hizmetlerle 10 firmanın oluşmasını sağlayan METUTECH- ATOM Dijital Oyun, Animasyon ve Mobil Uygulama fikirlerinizi bekliyor…

Başvuruları https://odtuteknokent.com.tr/portal/faces/atom-navigation/home adresinden yapabilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 11:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Atom Başvuruları Devam Ediyor!
İlginizi Çekebilir