Beklenen Attack on Titan'ın oyunu hakkında yeni bilgiler paylaşıldı

Mehmet Atilla Turan 14.12.2017 - 20:36
Kendi karakterinizi yaratmak gibi bir çok özellik Attack on Titan 2'ye eklendi

KOEI Tecmo, Attack on Titan 2 için hazırlıklarını birkaç ay önce başlatmıştı. Halen üzerinde büyük bir uğraşla çalıştıkları oyunla alakalı birkaç bilgiyi internet sitesinde yayınladıkları gönderi ile paylaştılar. Paylaşılan bilgiye göre ise Attack on Titan 2, tamamen sizin istediğiniz şekilde oynanabilecek.

Karakter yaratmadan kendi tekniklerinizi oluşturmaya kadar farklı mekanikler bizi bekliyor

KOEI Tecmo, ilk olarak Attack on Titan 2'de karakter yaratmanın olacağını belirtti. Bu sayede oyuncuya kendi tasarladıkları karakterler ile yapıma daha da fazla bağlanmayı planlıyor. Neredeyse insan karakterinin her tarafına değişiklik yapabileceğini bu sistem, diğer oyunlardaki karakter tasarımına da benzeyecek. Devamında ise KOEI Tecmo, Attack on Titan 2'deki şekli bir nevi sığınak olarak kullanmayı düşünüyor. Daha öncelerde "hub-world" (yani bölümleri seçtiğiniz bölüm) sistemi birkaç oyunda kullanılmıştı. Hub-world olarak kullanacak şehirde Titan'ların saldırılarını öğrenebilir, kendinizi geliştirebilir ve diğer insanlar ile takım kurabileceksiniz.

Tecmo, bu haberle beraber Attack on Titan 2 için birkaç görüntü paylaşmayı ihmal etmedi. "İlk Attack on Titan'ın hissini verebilecek mi?" sorusunun cevabını ise seneye Attack on Titan 2 ile cevaplanacak.

Attack on Titan 2'ye ait yeni bilgiler KOEI Tecmo tarafından yayınlandı

Attack on Titan 2'ye ait yeni bilgiler KOEI Tecmo tarafından yayınlandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Attack on Titan 2'ye ait yeni bilgiler KOEI Tecmo tarafından yayınlandı
İlginizi Çekebilir