Attack on Titan’da Dişi Titan ve Titan Eren olacak

İsmet Ergül 15.12.2015 - 13:02
İnsanlık için savaşmaya hazır mısınız?
Omega Force’un geliştirdiği ve Koei Tecmo’nun piyasaya süreceği Attack On Titan oyununun yapımı halen devam ediyor. Aldığımız bilgiye göre Attack on Titan’ın oyununda Dişi Titan, Titan Eren ve Survey Corps kumandanı Erwin Smith’in de olacağı kesinleşti. Görsel açıdan bizlere tatmin edici bir Attack on Titan oyunu sunmayı hedefleyen Koei Tecmo ve Omega Force, anime ve mangadaki etkileyici sahneleri de akıcı bir oynanış ile sunup bizleri memnun edecek gibi görünüyor.
Attack on Titan, 18 Şubat’ta PlayStation 4, PlayStation 3, ve PS Vita için Japonya’da satışa sunulacak. Kuzey Amerika ve Avrupa için çıkış tarihi henüz belirlenmese de, 2016’nın yaz ayları olarak düşünülüyor.

Bizlere özgür bir oynanış sunan Attack on Titan, serinin hikayesi ile paralel gidiyor. Karakterlerimiz ile Titan’ları bulup, zayıf bölgelerinden keserek ortadan kaldırmaya çalışıyoruz, ancak titanlar tarafından yakalanırsak, karakterimizin de canlı canlı yenilmesine şahit oluyoruz. Karakterler arasında Levi’yi dahi oynayabileceğimiz Attack on Titan, başarılı bir anime oyunu olacak gibi gözüküyor. Belki de biz oyuncuların ilgisini çekecek bir diğer şey ise, oyunun çoklu oyuncu modunu desteklemesi olabilir.

Aynı Toukiden oyunlarında olduğu gibi, çoklu oyuncu modunda da titanları oyalayıp, takım arkadaşımızın onların zayıf yerinden kesip ortadan kaldırmasını sağlayabiliyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Attack on Titan’da Dişi Titan ve Titan Eren olacak
İlginizi Çekebilir