Auction House'la vedalaştınız mı?

Can Arabacı 14.03.2014 - 06:53
Son satışlarınızı bir an önce yapmaya bakın...
Diablo III: Reaper of Souls'un çıkışına 11 gün, Auction House'un kepenklerini indirmesine ise 4 gün kaldı! Peki oyuncular tarafından ağır eleştirilere maruz kalan Auction House'un kapanması Diablo III'ü nasıl etkileyecek? Blizzard bu ve bununla alakalı bazı konularda oyuncuların aklına takılan önemli soruları yanıtlamış. Buna göre Auction House kapanırken bilmeniz gerekenler şunlar:

-Hem altın, hem de gerçek para kullanan Auction House'lar bütün bölgelerde Kuzey Amerika bakım gününü, yani 18 Mart Salı'yı hedef alarak kapanacaklar.

-Bütün aktif açık arttırmalar bakımla birlikte otomatik olarak sona erecek. Son anda yapılan tüm alışverişler normal şekilde işleyecek, ancak olur da eşyalarınızı ya da paranızı bakımdan önce temin edemezseniz Auction House'un "Completed" sekmesi siz eşyalarınızı ve paranızı alabilin diye 24 Haziran 2014'e kadar açık kalacak. 24 Haziran'dan sonra ise Stash'inize aktarmadığınız tüm alışverişler silinecek.

-"Completed" sekmeniz ağzına kadar dolduysa endişelenmeyin. Bu sekme aynı anda sadece 50 işlemi gösterebiliyor. Siz eşyalarınızı "Completed" sekmesinden aldıkça geriplanda kalan alışverişleriniz de görünür hale gelecektir.

-Mevcut Battle.net Balance bakiyeniz Auction House'un kapanmasından etkilenmeyecek ve olduğu gibi kalacak.

Auction House'la vedalaştınız mı?
Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 09:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Auction House'la vedalaştınız mı?
İlginizi Çekebilir