Audi reklamı, Avengers Endgame hakkında büyük bir spoiler verdi

Furkan Güler 17.12.2018 - 16:39
Dikkat! Bu haber muhtemel Avengers: Endgame spoiler'ı içermektedir.

Fragmanıyla fanlar üzerinde büyük bir heyecan oluşturan Avengers Endgame, global olarak Marvel hayranları tarafından merakla bekleniyor. Fragmanda film hakkında bazı bilgiler veren Marvel yapımcıları, verdiği bilgiler sonrasında yine de hayranların kafasında soru işareti bıraktı. Ancak geçtiğimiz günlerde yayınlanan Robert Downey Jr.'ın bulunduğu Audi reklamı, film hakkında önemli bir spoiler vermiş olabilir. Eğer verilen spoilerı görmek istemiyorsanız, buradan sonrasını okumamanızı tavsiye ediyoruz.

Muhtemel Avenger Endgame spoiler'ı

Daha öncesinde filmde yer alacağı söylenen ve Audi tarafından üretilen konsept araba Audi e-tron GT'nin videosunda, ilginç bir bilgi paylaşıldı. Hatırlayacağınız üzere fragmanda Tony Stark'ın, uzayda kısılı kaldığı ve ölüme doğru sürüklendiği gösterilmişti. Ancak Audi'nin yeni videosunda bunun tam tersini gösteren bir spoiler verildi. Videoda araba için "bunu kullanmak zorundayım" ifadesini kullanan Robert Downey Jr.'a karşılık olarak, araba tasarımcısı Marc Lichte "buna zaten sahipsin" söyleminde buldu.

Buradan yola çıkıp bu arabanın konsept olduğunu elimizde tutarsak ve sadece filmde olacağını varsayarsak, Tony Stark'ın filmde sağlıklı bir şekilde dünyaya dönüp arabayı kullanacağını tahmin edebiliriz. Ayrıca Stark'ın, dünyaya döner dönmez savaşın ortasında araba kullanmayacağını da tahmin edersek, filmin sonunda karakterimizin hikayede ölmeyeceği ortaya çıkıyor.

Peki siz yayınlanan bu video hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce Audi yetkilileri gerçekten de böylesine bir spoiler vermiş olabilir mi?

İlgili video;

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2019 08:34
evet kullanıyor ama filmin sonunda değil ortalarında be sonunda ölüyör.... Seni 3000 kere seviyoruz iron man ??????
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2018 07:49
Stark'ın Endgame'de kullanacağı araç belli oldu acayip spoiler yedik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rietveld
Rietveld 18.12.2018 10:29
Ya arkadaş Iron Man'in ölmeyeceği zaten belli daha ne sağdan soldan bilgi toplamaya çalışıyor bu insanlar. Hiç Iron Man'in o uzay gemisinde kalarak öleceğine ihtimal veriyor musunuz :) Tabi ki dünyaya dönecek. Ha filmin sonunda ölür ölmez işte orasını bilemeyiz ama dünyaya döneceği kesin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2018 08:50
O reklamdan bu kanıya ulaşmak bana zorlama geldi. O sahne illaki filmin son sahnelerinden biri olmak zorunda mı? belki ilk sahnelerinden biri, belki Stark'ın trailer da gördüğümüz uzay gemisindeki sahneleri filmin kapanış sahnesi, belki filmi o şekilde açık uçlu bitirecekler olamaz mı ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2018 07:46
Bana pek spoiler vermişler gibi gelmedi.Bu reklamda size hediye ediyoruz anlamı olması muhtemel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Audi reklamı, Avengers Endgame hakkında büyük bir spoiler verdi
İlginizi Çekebilir