Avatar 2 filminin ismi açıklandı

Efdal Erdem 27.04.2022 - 23:56
Disney CinemaCon sunumunda Avatar serisinin devamını getirecek olan Avatar 2 filminin ismini açıkladı. Ayrıca Avatar Remastered için çıkış tarihi verildi.

Disney, bu Çarşamba Las Vegas’ta gerçekleşen CinemaCon sunumunda Avatar serisinin devamını getirecek olan Avatar 2 filminin ismi açıklandı. Gösterimde açıklamalarını önceden kaydedilmiş bir mesajla gerçekleştiren yönetmen James Cameron, filmin çıkışına dair heyecanını “sinemanın sınırlarını bir defa daha zorlamaya geliyoruz” şeklinde dile getirdi. Panemi dolayısıyla ertelenen yapımın ilk gösterim tarihi mart ayında kesinleşmişti.

Avatar 2 filminin ismi ne olacak?

Çıkışından 13 yıl geçmesine ve 2019 çıkışlı Avengers: Endgame’in başarısına rağmen en çok hasılat yapan filmler listesinde Avatar birinci sıradan düşmedi. Disney, serinin ikinci filminin ismini Avatar: The Way of Water olarak duyurdu. Beraberinde Avatar 1 Remastered’in de Eylül’de vizyona gireceği belirtildi. Disney sunumu sırasında yeni filmden bazı görsellere de yer verdi.

Avatar 2 filminin ismi ne olacak?

Disney yeni filmin konusuna da değindi. Avatar: The Way of Water, birinci filmin yaklaşık 10 yıl sonrasını konu alıyor. Film Sully ailesinin (Jake, Neytiri ve çocukları) hikayesini anlatarak başlayacak ve ardından onları takip eden sıkıntılara, birbirlerini güvende tutmak için çabalarına ve hayatta kalmak için yaşadıkları savaş ve trajedileri anlatacak. 25 Nisan itibariyle kapılarını açan CinemaCon’da Disney’in yanı sıra Sony, Warner Bros, Universal Pictures ve Lionsgate da yer alıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avatar 2 filminin ismi açıklandı
İlginizi Çekebilir