Avatar: Son Hava Bükücü karakterleri Smite oyununa geliyor

Alparslan Gürlek 23.06.2020 - 09:41
Din, mitoloji ve fantezi karakterleriyle yetinmeyen Hi-Rez, Smite oyununa şimdi de Avatar: Son Hava Bükücü karakterlerini ekliyor. Detaylar haberimizde.

Din ve mitolojilerden karakterler içeren üçüncü şahıs bakış açısına sahip MOBA oyunu Smite, yeni karakterlerini de Avatar'dan alıyor. Geçen ay oyuna Cthulhu'yu ekleyen Hi-Rez, şimdi de gözünü Avatar: Son Hava Bükücü karakterlerine dikmiş durumda.

Avatar: The Last Airbender karakterleri Smite oyununa geliyor

Dinlerden ve mitolojilerden, kitaplardan ve farklı fantezi evrenlerinden karakterleri ödünç alıp Smite'a ekleyen Hi-Rez, yine yaptı yapacağını. Geçtiğimiz ay HP Lovecraft sevenleri mutlu ederek oyuna Cthulhu'yu ekleyen ekip, sıradaki karakterlerinde Avatar: The Last Airbender çizgi dizisinden geleceğini duyurdu.

Avatar: Son Hava Bükücü karakterleri Smite oyununa geliyor

Nickelodeon çizgi dizisi Avatar: The Last Airbender, bizdeki ismiyle Avatar: Son Hava Bükücü 2008 yılında sona ermişti. Ancak popülaritesini bugüne kadar korumayı başardı. Dönüşünü Smite oyunuyla yapan sevilen çizgi dizinin karakterlerini ilerleyen zamanlarda oyunda görmeye başlayacağız.

Aang, Zuko ve Korra önümüzdeki ay Smite oyununda oynanabilir olacak. Ancak şöyle ki, bu karakterler eski karakterlerin kaplamalarının değişmiş birer hali olarak gelecek. Merlin karakteri Aang, Susano karakteri Zuko ve Skadi karakteri de Korra olarak yenilenmiş halleriyle karşımıza çıkacak. Yenilenen karakterler öncekilerle aynı karakteri kullanacak fakat Hi-Rez, dokuları değiştirirken karakterlerin kimliklerini vermekten biraz daha ileriye gittiğini söylüyor. Kora ile oynarken dev bir kutup ayısı olan köpeğiniz Naga ile birlikte takılabileceksiniz.

Dokuları yenilenen karakterler Avatar Battle Pass'ın bir parçası olacak. Appa'nın "oyun içi bir temsilcisini", Aang'in uçan bizonunu ve ekstra prestij kaplamalarını içerecek olan Avatar Battle Pass Temmuz ayında erişilebilir olacak.

Overwatch oyunundan Heroes of the Storm'a gelen Mei gibi, farklı evrenlerden farklı karakterleri MOBA oyunlarında görmek keyif verici. Kendi orijinal karakterlerinin yanı sıra sevilen serilerin sevilen karakterleriyle oynamak eğlenceli olacaktır. Mevzu bahis Avatar: Son Hava Bükücü olunca benim kuşağımdaki nispeten genç oyuncuların çocukluk rüyası gerçek olacak diyebiliriz. Çocukluğunu Avatar: Son Hava Bükücü izleyerek geçirmiş biri olarak Smite oyununun yeni karakterleri beni ziyadesiyle heyecanlandırdı. Bu hafta Çarşamba günü, yani 24 Haziran tarihinde Twitch üzerinden karakterlerin detaylarına dair bir gösterim yapılacak. Bu kadar ilginçliğin üstünde ben Hi-Rez'den bir Witcher hamlesi de bekliyorum. Olursa ve ben gizemli bir şekilde ortalıktan kaybolursam sorumlusu Hi-Rez'den başkası değildir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2020 00:59
Ben epic gamesten avatar paketini satın aldım ama oyunda nasıl aktifleştireceğimi bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2020 16:27
Oyuna yeniden başlamama sebep olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2020 16:13
saçmalık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avatar: Son Hava Bükücü karakterleri Smite oyununa geliyor
İlginizi Çekebilir