Avatar: The Last Airbender filmi vizyon tarihi duyuruldu

Murathan Özlü 15.11.2022 - 16:39
Avatar: The Last Airbender filmi vizyon tarihi belli oldu, Paramount, yeni bir üçlemenin ilk ayağı olacak serinin ilk filminin 2025 yılında geleceğini duyurdu.

Avatar: The Last Airbender filmi vizyon tarihi 10 Ekim 2025 olarak duyuruldu.  Variety'nin haberine göre Paramount Avatar filmi haricinde, Sünger Bob filminin de 23 Mayıs 2025'de vizyona gireceğini duyurmuş. Henüz ismi belli olmayan "Avatar: The Last Airbender" filminin arkasında ise devasa bir ekip var.

Avatar: The Last Airbender filmi vizyon tarihi 2025 olarak duyuruldu

Avatar: The Last Airbender yapımında Nickelodeon Animation, Paramount ve Avatar Studios ortak çalışacaklar. Filme dair neredeyse hiçbir şey belli değil. Ancak bu yayınlanacak ilk filmin, serinin orijinal kahramanı Aang ve dadaşlarına yoğunlaşması beklenebilir ancak serinin, Aang'in hayatının hangi dönemini konu alacağı bilinmiyor.

Avatar: The Last Airbender filmi vizyon tarihi
Filmin yapım sürecinde, Avatar serisi üzerinde uzun yıllar çalışan isimler yer alacak. Bunların başında serinin yaratıcıları Bryan Konietzko ve Michael DİMartino geliyor. Serinin yapımcısı ise Eric Coleman olacak ve filmin yönetmeni Lauren Montgomery'ye yardım edecek. 3 film olarak planlanan serinin asıl yapımcı firması ise Avatar Studios olacak. Firma, geçtiğimiz yıl Avatar evrenini genişletmek için kurulmuştu. Avatar filmleri sinema haricinde Paramount+, Nickelodeon ve henüz belli olmayan 3.cü parti platformlarda yayınlanacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2022 11:21
Umarım yepyeni bir Avatar serisi yaparlar çünkü seri çocuk serisiydi. Aynı seriyi film e uyarlarlarsa boşuna film yaparlar. Avatar serisi bence daha ciddi bir seri haline gelmeli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 15.11.2022 17:38
Youtube'da amatör film yapımcılarının bile işleri ilk avatar filminden kat kat iyiydi. Bence onlar ile çalışsınlar. Adamlar düşük bütçe ile neler yapıyor. Örnekleri;

https://youtu.be/p_GgAHd5siE

https://youtu.be/yPm6jsqZ6VU
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avatar: The Last Airbender filmi vizyon tarihi duyuruldu
İlginizi Çekebilir