AvaTurk'ten veda

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
AvaTurk'ten veda
Bir süredir sessizliğe bürünen AvaTurk oyun piyasasından çekildiğiniz açıkladı. AvaTurk tarafından yapılan açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

https://www.avaturk.com/avaturk/

Değerli Oyunseverler,

Nisan 2003'ten beri Dijital Eğlence Plaftormu adı altında sizlere sunmakta olduğumuz servislerimize 10 Haziran 2005 tarihinde son verecek olduğumuzu bildirmek isteriz. İki yılı aşkın süredir bizlere vermiş olduğunuz destek için sizlere müteşekkiriz. Bu süre zarfında ülkemiz oyun sektörünün kaydettiği ilerleme gerçekten çok heyecan vericidir. Bu gelişmeye sınırlı bir katkı yapmış olduğumuz için de gurur duyuyoruz.

Avaturk servislerinin sona ermesinin sebebi ülkemizde oyun sektörünün ya da bu ve benzeri yatırımların potansiyeli olmadığından değil, mevcut şartlar ve yapı içerisinde, bizlerin ve siz değerli oyunseverlerin tüm beklentilerinin yeterince karşılanamamasındandır.

Servislerimizin sona ermesi ile birlikte premium üyelerimize, nakit ya da kredi kartı ile ödemiş oldukları üyelik bedellerinin, üyeliklerinin kalan kısmına karşılık gelen tutarı iade edilecektir. Kurulduğumuz günden beri sıkı bir iş birliği içinde olduğumuz iş ortaklarımız Oynasana.com ve Siberlig kendi alanlarında siz oyunseverlere sunmakta oldukları servisleri geliştirererek sürdüreceklerdir.

Avaturk ekibi olarak bugüne kadar sizlerle birlikte geçirdiğimiz eğlenceli günler ve saatler için bir kez daha teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Avaturk Ekibi
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
AvaTurk'ten veda
İlginizi Çekebilir