Avengers 4'te, ana kahramanlarımız birbirleriyle savaşabilir

Furkan Güler 19.11.2018 - 15:47
Marvel hayranlarına göre "Ölüler dirilerden çalacak!"

Hollywood sektöründe büyük gişe başarılarına imza atan Avengers, son olarak Infinity War ile karşımıza çıkmıştı. Senaryo anlamında akıllarda soru işareti bırakan Infinity War'dan sonra Marvel hayranları Avengers 4'te neler olacağını merak ediyor. Filmde gözüken kahramanların çoğunu bir kalemde öldüren yapımcılar, Thanos'un amacına ulaştığını göstermişti. Eski Avengers üyelerini geride bırakıp, yenilerin çoğunu öldüren yapımcılardan sonra Marvel hayranları, zamanda yolculuk dışında farklı bir teori ortaya attılar.

Avengers 4 ne zaman çıkacak?

Reddit forumlarında popüler olan bu teoriye göre, Thanos başka bir savaş için Zaman Taşı'nı öldürdüğü Avengers üyelerini tekrar canlandıracak. Daha sonrasındaysa Zihin Taşı sayesinde öldürdüğü Avengers üyelerinin aklında mutlak hakimiyet kurarak, onları birer hizmetkara dönüştürecek.

Geride kalan kahramanlar ile dövüşeceği söylenen yeni kahramanlardan sonra güçlü bir Avengers üyesinin, Zihin Taşı'nı çalıp savaşı bitireceği tahmin ediliyor. Böylelikle kahramanlarınız zamanda yolculuk yapmadan kurtulmuş olacak. Fakat sona geldiğimizde, Marvel yapımcılarının bizi tekrar ters köşe yapacağını tahmin edebiliriz. Infinity War filminde ünlü karakterleri bir kalemde silen yapımcıların ne düşündüğünü merak ediyoruz. Filmin 3 Mayıs tarihinde çıkacağı açıklanmıştı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2018 12:23
Çizgi film bölümünden alıntı yapıp teori gibi önümüze koymayın yemezler dostum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2018 10:23
saçma adamda zaten eldiven ve bütün taşlar var istediği herşeyi yapıyor ee amacınada ulaştı nüfusun yarısını yok etti daha ne işi olurki avengers ile
Kalan Karakter: 300 Gönder
ortamkaos
ortamkaos 20.11.2018 02:12
Naruto mu bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers 4'te, kahramanlarımız birbirleriyle savaşabilir
İlginizi Çekebilir