Yeni Avengers: Endgame filmini ilk izleyecek kişi belli oldu

Furkan Güler 11.01.2019 - 15:53
Disney'den alkışlanacak hareket!

Disney'in yapımcılığını üstlendiği Avengers Endgame filmi, gişe rekorları kırmak için bomba gibi geliyor. Geçtiğimiz haftalarda fragmanı yayınlanan film, büyük bir kesim sinemaseveri heyecanlandırmayı başarmıştı. 26 Nisan tarihinde yayınlanacak olan filmi ise önceden izleyecek ilk kişi belli oldu. Alexander isimli kanser hastası 33 yaşındaki Marvel hayranı, ilk olarak sesini Reddit üzerinden duyurdu. Daha sonrasında Twitter'da aldığı destek ile Disney'in kendisi ile iletişime geçtiğini belirtti. Slogan olarak Dying Before April: My Endgame'i kullanan Alexander'ın ileri derecede kanser hastası olduğu belirtiliyor. Aynı hastalıktan 3 sene önce kız kardeşini kaybettiğini söyleyen Alexander, Nisan ayına kadar dayanamayacağını düşünüyor.

Kanser hastası Alexander, Avengers: Endgame filmini ilk izleyen kişi olacak

Bu yüzden kendisi, hayata gözlerimi yummadan önce yeni Avengers filmini izlemek istiyor. Binlerce Reddit kullanıcısının desteği sayesinde filmi herkesten önce izleyecek olan Alexander adına biz de oldukça sevindik. Diğer bir yandan Alexander, Thor'un aktörü olan Chris Hemsworth'ün de kendisi ile iletişime geçtiğini belirtti. Yetkililerden geri dönüş e postasını aldıktan sonra ağladığını söyleyen Alexander'ı mutlu eden Disney yetkililerini de ayrı olarak tebrik ediyoruz.

Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 07:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
HevSuit
HevSuit 12.01.2019 16:52
Eeee izlese ne olacak ? Bir anlık mutluluk,sonra yine acı...Belki de eskisinden daha kuvvetli bir acı...onu umutlandıracak,hayata tekrar dört elle sarılmasını sağlayacak bir anlık çoşku ve neşenin uyuşturucu etkisinden sonra yine durumun gerçekliğine dönmek ve tazelenmiş,umutların kırılmasıyla başka bir boyuta geçmiş bir acı.Doğru...Kanser ilacı,merhemi olmayan illet bir bela.Kurtarılma umudu olmayan bir hastaya,onu hayattayken mutlu etmekten başka ne çare gelir ki elden ? Ama bir yandan düşünmeden de edemiyorum.Milyonlarca dolar harcanan bu sektörde insana,insanlığa bir gram katkısı olmayacak bir ürün ortaya çıkarırken,bunca sermayenin sadece zenginleri daha zengin etmekten başka bir katkısı yokken gidipte bir kanser hastasına izlettirmek..?bilemiyorum.Kötü bir şaka gibi...
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2019 09:10
Fazla karamsarsın ne güzel bir birey; belkide son arzusunu dile getiriyor bunun gerçekleşmiş olması kötü mü ? sonra ne olacak ki demek sadece kabullenmektir evet sonu yine ölüm ile bitiyor ama en azından bir dileğini gerçekleştirip gözlerini hayata yummak izlemeden yummasından iyidir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2019 23:29
Yanlış bilgi. Bundan 4 ay önce Keira adlı hasta bir çocuk izledi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2019 23:14
Helal be
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2019 15:31
Gerçekten de alexander için iyi bir moral olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2019 14:26
Hızlı ve öfkeli içinde Paul Walker ölmedi reklam bu demişlerdi ama gördünüz işte. Arkadaşlar saçmalamayın Avengers in reklama ihtiyacı mı var sanki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Endgame filmini ilk izleyecek kişi belli oldu
İlginizi Çekebilir