Avengers: Endgame filminin biletleri satışa çıktı

Furkan Güler 3.04.2019 - 13:30
Heyecan treni kalkmak üzere!

Marvel hayranlarının merakla beklediği Avengers Endgame filmi 26 Nisan tarihinde vizyona girecek. Thanos'a karşı verilecek olan son savaşı anlatması beklenen filmde oldukça ilginç sahneler görebiliriz. Şimdi ise filmin biletlerinin satışları Türkiye'de başlamış durumda. Amerika ile aynı anda başlayan satışlarla birlikte filmi ilk izleyenlerden olmak istiyorsanız. Satışlara buradan göz atabilirsiniz. IMAX, 3D ve normal olarak gösterime girecek olan filmde çarpıcı anlar göreceğiz. 3 saat 2 dakika süreceği açıklanan film, The Infinity Saga hikayesini sonlandıracak.

Avengers: Endgame filminin biletleri satışa çıktı

Captain America'nın MCU'ya veda edeceğini tahmin ettiğimiz filmin beklentilerimizi karşılayıp karşılamayacağını merak ediyoruz. The Infinity War filminde izleyicileri oldukça şaşırtan Marvel yapımcılarının, sinematik evrene başka hangi kötü karakteri katacağı da merak konusu oldu.

Yaklaşık 10 senedir işlenen bu hikayenin sonunun mutlu bir şekilde bitmesi bekleniyor. Thanos, evrenin yarısını yok ettikten sonra kahramanlarımız mutlaka arkadaşlarının intikamını alacaktır. Yine de Thanos'un öleceği mi yoksa kendisinin mi teslim olacağı belli değil. Peki siz yeni film için heyecanlı mısınız?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2019 16:27
Yanlış bilgilendirme biletler daha satışa çıkmamış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Endgame filminin biletleri satışa çıktı
İlginizi Çekebilir