Avengers Endgame filminin posteri yayınlandı

Furkan Güler 14.03.2019 - 15:52
Posterde ne gibi ayrıntılar var?

Avengers Endgame için yeni bir fragman paylaşan Marvel yapımcıları, fragmanla birlikte filmin resmi posterini de yayınladı. Yayınlanan posterde Captain America'yı ön planda görüyoruz. Civil War'da kaybettiği kalkanı tekrar eline alan karakterimizi yeni filmde zorlu bir görev bekliyor. Diğer bir yandan posterde Iron Man ve Thor'un haricinde dikkat çeken başka bir unsur daha var. Posterin tam ortasında duran Bruce Banner'ın, Hulk halinde resmedilmemesi, akıllara Professor Hulk teorisini getirdi. Bruce Banner ve Hulk'ın birleştiği bir karakter olan Professor Hulk'ı büyük ihtimalle yeni filmde göreceğiz. 

Avengers Endgame için poster yayınlandı

Avengers Endgame filminin posteri yayınlandı

Ayrıca Thanos'u bir kenara bıraktığımızda Okoye ve Thor dışında kalan tüm karakterlerin aynı yöne bakıyor olması da karşılaştığımız başka bir ayrıntı oldu. Karakterlerin neden öyle resmedildiğiyle alakalı herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak 26 Nisan tarihinde kadar poster ve fragmanlardan elde edeceğimiz ayrıntı bilgiler, bizlere film hakkında yeni detaylar gösterebilir. Infinity War filminde büyük bir izleyici kitlesine hitap eden Marvel, gişede adeta rekor kırmıştı. Bakalım Avengers Endgame'de de aynı başarı sağlanacak mı?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2019 11:25
diğer ölenlerin hiç biri acaba filmde yok mu yoksa bilerek mi böyle yaptılar spoiler önlemek için. Posterin altında da ne spiderman ne doctor strange oynayanların adları. yok. onları görmeden geçmişe gidilecek gibi mi olacak bu karakterlerle. ilginç bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers Endgame filminin posteri yayınlandı
İlginizi Çekebilir