Avengers: Endgame hakkında büyük bir spoiler veren Lego seti

Furkan Güler 1.03.2019 - 14:14
Bu görsele bakmadan önce iki kere düşünün!

Avengers Endgame, son çıkan fragmanıyla birlikte şüphesiz Marvel hayranlarının en çok beklediği film konumunda bulunuyordur. Yaklaşık 10 senelik süren bir hazırlığın sonunu getirecek olan yeni film, Infinity War filminden sonra gerçekleşecek olan olayları konu alacak. Film hakkında ortaya onlarca teori atan Marvel hayranlarının yanında bu kez ortaya çıkan bir Lego seti, Avengers Endgame hakkında büyük bir spoiler habercisi oldu.

Avengers Endgame filmi hakkında ortaya çıkan gerçek

Avengers: Endgame hakkında büyük bir spoiler veren Lego seti

Ortaya çıkan yeni Lego setinde kahramanlarımızın sık sık kullandığı Avengers Super Quinjet aracını görüyoruz. Aracın yanındaysa Thor, Black Widow, Ronin (Hawkeye) ve Rocket Raccoon karakterleri gözüküyor. Ayrıca karakterlerin zaman yolculuğu için kullanılan Quantum Dünyası kıyafetleri de dikkatleri çeken başka bir unsur. Bu öğeler film hakkında küçük bir spoiler verse de, Lego setinde gözüken Chitauri figürleri kafaları karıştırdı. Lego setine göre ilk Avengers filminde New York savaşında gördüğümüz Chitauri ordusunun yeni filmde de bulunacağı belli oldu.

Infinity War filminde Thanos, dünyaya Outsiders ordusuyla saldırmıştı. Chitauri ordusunun ise New York savaşında nükleer bombayla yok edildiğini görmüştük. Lego setinden sonra ortaya çıkan teoriye göreyse Avengers ekibi, zamanda yolculuk yaparak New York savaşının yapıldığı zamana geri dönüp olayları düzeltmeye çalışacak. Böylelikle filmde kesinlikle zaman yolculuğunun yapılacağı az çok kanıtlandı diyebiliriz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2019 23:48
Aman ne spoiler!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2019 20:27
Yav neye kafanız karıştı? Filmde ilk avengers filmindeki chitauri saldırısının olduğu zamana geri gidiyolar. Bu spoiler değil ki. Zaten bilinen bişey.
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2019 19:49
22:26 ilk filme dönüleceğini biliyodun ama zamanda yolculuk spoileri yoktu? peki nasıl döneceklerdi ilk filme canım kardeşim?
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2019 22:26
ama zamanda yolculuk yapılacak diye bir spoyler yoktu .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Endgame hakkında büyük bir spoiler veren Lego seti
İlginizi Çekebilir