Avengers Endgame Iron Man dahil 3 büyük karakterin ölümüyle bitebilirdi

Murathan Özlü 4.08.2022 - 17:48
Marvel başkanı Kevin Feige'in planına göre Avengers Endgame Iron Man dahil büyük etki yaratacak 3 büyük karakterin ölmesi ile sonlanabilirdi.

Avengers Endgame Iron Man, Captain America ve Thor'un arka arkaya ölmeleriyle sonlanabilirmiş. Endgame dahil pek çok MCU filmi yöneten Russo kardeşler,  Endgame'in sonunda Thanos ile yapılan büyük savaş ve savaşta hayatını kaybeden karakterler hakkında konuşmuşlar. Russo kardeşlere göre, MCU'nun mimarı Kevin Feige, "üç büyük Avengers"'ı, yani Steve Rogers, Tony Stark ve Thor'u arka arkaya öldürmeyi düşünmüş.

Avengers Endgame Iron Man dahil orjinal ekibin ölmeleri ile sonlanabilirmiş

Joe Russo, Feige'in çılgın düşüncesini şöyle açıklamış:
"Kevin bir noktada, orjinal üçlünün tamamını ortadan kaldırmayı düşündü. Bunun fazla agresif olacağını ve izleyicinin bunu sindiremeyeceğini düşündük. Bir veya iki karakterin öldüğü bir senaryo, duygusal hissiyatı yaşatma açıdan çok daha tutarlı olacaktı."

Avengers Endgame  Iron Man
Anthony Russo ise, ana karakterlerin kaderinin, MCU'nun erken döneminden beri planlandığını, ve Kevin Feige'in fikrinin hiçbir taslakta yer almadığını vurgulamış. Anthony Russo, Infinity War'un ardından izleyicinin "kimsenin güvende olmadığını hissettiğinin" farkında olduklarını ve kimin kendini feda edeceğine karar verirken çok dikkatli bir planlama yaptıklarını belirtmiş.

Tony Stark'ın ölümünün  ilk Iron Man yönetmeni tarafından bile engellenmeye çalışıldığı düşünülünce, Russo kardeşlerin bahsi geçen 3 büyük karakteri arka arkaya öldürmemeleri herkesin ruh sağlığı için olumlu bir karar olmuş.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2022 15:22
yorumlar aşırı saçma
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2022 17:52
Bu süper kahraman filmlerine odaklandıklarından beri sinema bitti resmen. Nerede o eski gladyatörler, lord of the ringsler. Sinemayı çöp haline getirdiler.Yıllardır sinemaya gitmez oldum. Kendi kafalarına sıktılar, bu furya bitince sinemaya dönmicek millet tek çareleri netflix gibi yerler kalıcak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2022 01:25
CGI geldi suyunu çıkarttı marvel 1 odada film çeker oldular artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2022 20:55
ya bırak ne ölmesi, suyunu çıkarana kadar para kazandıkları karakterleri bitirirler mi :) tamamen pr işleri, iron men de geri dönecek, göreceksiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2022 17:58
Vay be ne efsanevi, ne kadar önemli bişiy ya.
Her biri birbirinden merdane bu super kahramanlar olmadan ne yapardık ;(
Sinema sektörü sektör olalı böyle filmcilik, sanat ve de sepet görmedi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers Endgame Iron Man dahil 3 büyük karakterin ölümüyle bitebilirdi
İlginizi Çekebilir