Avengers: Endgame yönetmenleri günün birinde DC filmi yönetir mi?

Furkan Güler 9.04.2019 - 10:11
Yönetmenlerin, DC cevabı hayranları şaşırttı

Bu senenin en çok beklenen filmi olan ve gişe rekorlarını alt üst etmesi beklenen Avengers Endgame, gündemden düşmüyor. 26 Nisan tarihinde vizyona girecek olan yapımın yönetmenleri, MTV'de katıldıkları bir söyleşide ilginç bilgiler paylaştı. Jon ve Anthony Russo'ya, "DC sinematik evrenine katılır mısınız?" sorusunu yönetlen program sunucusu, "Asla, asla deme" yanıtını aldı. Yani kendilerini günün birinde DC filmi yönetirken görebiliriz. Özellikle Avengers Infinity War filminde akılda kalıcı sahnelerin altına imzalarını atan yönetmenler, ortaya güzel bir iş çıkartmıştı.

Avengers: Endgame yönetmenleri günün birinde DC filmi yönetir mi?

Marvel sinematik evreninde Taika Waititi ile birlikte en çok sevilen yönetmenler olan Russo kardeşler, bundan sonra uzun bir süre daha Marvel sinematik evreninde kalacak. The Secret Wars isimli projeyi de bir yandan yürüten yönetmenler, Marvel sinematik evreninin bugünlere gelmesi için büyük emek harcadı.

Avengers Endgame'de kendilerinin bizlere neler göstereceğini merak ediyoruz. Ancak filmi izleyenlerin belirttiğine göre Avengers Endgame, oldukça vurucu sahnelere ev sahipliği yapacak ve hiç tahmin edilemeyen bir sona sahip olacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2019 16:28
Niye Dc filmi yapmasınlar ki? Marvel'de film yapınca bir daha asla Dc'de film yapmayacaksın diye sözleşme falan mı imzalıyorlar. İnsanlarda bir garip.
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2019 21:49
Olabilir. Çünkü bu sektörde çılgın şeyler dönüyor, akılalmaz şeyler. Teklif sunulmadığı halde, yönetmenler söz vermiş, ağızlarından çıkmış bile olabilir. Çünkü herkes deli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2019 21:36
İki evreninde kendine ait farklı bir havası var, DC daha karanlık havada ve galiba son filmleri Marvel özentisi olduğu için tutmadı halbuki o karanlığı seviyoruz biz.Marvel ise zaten konuşmaya gerek yok kalite ortada.Demek istediğim Marvel mantığı DC'de tutmaz, o yüzden bulaşmasınlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Endgame yönetmenleri günün birinde DC filmi yönetir mi?
İlginizi Çekebilir