Avengers: Endgame'in 10 dakikasını izlediler: 'Beyniniz yanacak'

Ersin Kılıç 7.04.2019 - 14:13
Dikkat Spoiler! Filmin ilk dakikalarından önemli detaylar ortaya çıktı

Avengers: Endgame filminin 10 dakikalık özel bir versiyonunu izleyen eleştirmenlerden film ile ilgili oldukça önemli bilgiler geldi. Öncelikle bu özel sürümü izleyenlerin genel kanısı filmin oldukça şaşırtıcı olacağı yönünde. Peki bu kısa sürümde hangi detaylar bulunuyor?

Avengers: Endgame'in ilk dakikalarından önemli detaylar ortaya çıktı

Öncelikle haberimizin filme ait SPOILER, yani keyif kaçırıcı detaylar barındırdığını belirtelim. Her ne kadar bu detayların çoğunu daha önce yayınlanan fragmanlardan çıkartabilecek olsak da fraagmanları hiç izlemediyseniz, zaten haberden koşarak kaçmanızı tavsiye ediyorum. Russo Kardeşler daha önce yayınlanan fragmanların filmin sadece ilk 30 dakikalık sürümünden alındığını belirtmişti. Bu özel sürümü izleyenlerin paylaştıkları notlara baktığımızda, bu durumun adeta doğrulandığını da görüyoruz. Yayınlanan bilgilerin özeti ise şu şekilde;

Avengers: Endgame'in 10 dakikasını izlediler: 'Beyniniz yanacak'

- Daha önce Infinity War sonrası aylar, hatta yıllar geçtiğine dair bazı dedikodular ortaya çıkmıştı. Fakat yeni bilgilere göre Thanos'un parmak şıklatmasından sonra 22 gün geçmiş olacak. Belki daha sonra bir zaman atlaması daha olabilir.

- Titan gezegeninde yaralı bir şekilde bıraktığımız Nebula ve Tony birbirlerine yardımcı olacaklar. Burada Nebula'nın Tony'nin yaralarını iyileştirdiği ve ikilinin daha önce fragmanlarda da gördüğümüz gibi birlikte gemiyi tamir ettikleri belirtilmiş.

- Tony'nin Pepper'a bıraktığı mesajı da göz önüne alırsak karakterin sürekli öleceğine dair karamsar bir havada olduğu belirtiliyor.

- Kendinden oldukça emin bir görüntü sergileyen Captain marvel'ın aynı şekilde Thanos'u yeneceğine emin olduğu belirtilmiş. Karaktere muhtemelen okkalı bir tokat geleceğini görebiliriz.

- Çılgın Titan Thanos'un inzivaya çekildiği gezegen çok konuşulmuştu. Hatta buranın Wakanda olduğuna dair dedikodular bile duymuştuk. Thanos'un nerede olduğunu Nebula'nın bildiği belirtiliyor.

- Fragmanda Avengers ekibini Guardians of the Galaxy ekibinin gemisinde görmüştük. Bu kısmın filmin ilk başlarında olduğu belirtilmiş. Muhtemelen gidip tokatlanacak olan ekip, daha sonra kuantum alemine yolculuk yapacak. Zira gemi sahnesinde Ant-Man'i göremiyoruz. 

- Son olarak Sonsuzluk Taşları'nın hala kullanılabilir olduğu da belirtilmiş. Hatırlarsanız filmin son sahnelerinde Sonsuzluk Eldivenini neredeyse parçalanmış bir şekilde görmüştük.

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2019 23:11
Ölsün zaten o deney faresi
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2019 06:59
hey çeneni kapa thor iyi biri
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2019 13:57
Hayir hayir hayir steve ölemez
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2019 00:56
Maalesef Ölücek Bunun İçin Bir Çok Kanıt Var Ve Kaptan Amerika Canlandırdan Adam Sözleşmesi Bitti End Game Öleceği Kesinleşti
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2019 00:09
Yaw yeter yo şu söyle yok bu böyle çıkınca izlersiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2019 07:45
Gecen yillarda animasyon filmi vardi hulk ve tony yaslanmis eski kahramnlarin cocuklarina tony egitim veriyordu yani herkes ölür yine tony ve hulk kalir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ozaninho
Ozaninho 7.04.2019 23:46
hadi bakalım. Infinity war gibi olmicak bence ama sonunu guzel baglamaları lazım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Endgame'in 10 dakikasını izlediler: 'Beyniniz yanacak'
İlginizi Çekebilir