Avengers: Endgame'in oyuncaklarından filme dair sızıntılar var

Furkan Güler 21.03.2019 - 10:10
Sızdırılan yeni oyuncaklar arasında Captain America başka türlü gözüküyor.

Bu senenin en çok beklenen filmleri arasında bulunan Avengers Endgame, Marvel yapımcılarının bugüne kadar ortaya koyduğu en büyük iş olacak. 26 Nisan tarihinde vizyona girecek olan Avengers Endgame, orijinal Avengers üyelerinin Thanos'a karşı vereceği savaşı anlatacak. Şimdi ise Twitter'da Andree_Strange isimli bir kullanıcı filme ait olan bazı oyuncakların görüntüsünü sızdırdı. Film vizyona girmeden satışı yasak olan bu oyuncaklara baktığımızda Captain America'nın, fragmanda gözükenden daha açık mavi bir kostüme sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca gri tonlarının daha fazla baskın olduğu oyuncak, bakalım filme dair doğru ipuçları verecek mi? Film çıktığında göreceğiz.

Avengers Endgame için sızdırılan yeni oyuncaklar kahramanları gösteriyor

Diğer bir yandan Thor, Rocket Racoon ve Captain Marvel karakterlerinin tahmin ettiğimiz kostümler giydiği de oyuncaklarda belli oluyor. Bakalım yapımcılar Endgame filminden sonra bizlere nasıl bir hikaye gösterecek? Avengers Endgame'den sonra yeni filmlerini duyuran yapımcılar, aşağıda yer alan filmlerin vizyona gireceğini açıklamıştı;

- Spider Man Far From Home
- Black Widow
- Black Panther 2
- Doctor Strange 2
- The Eternals
- Shang Chi

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2019 11:05
Furkiciğim bu haberi yapmıştın zaten. Belki iki ay olmuyor. Salla avengersı. Stadia da single player, tek kişilik oyunlar oynayabilecek miyim? Çünkü küfür işitmek ya da hilecilerle beraber oynamak istemiyorum. Tek tabanca, keyifli vakit geçirebilecek miyim? Bize, Türklere özel ne sunuyor?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Endgame'in oyuncaklarından filme dair sızıntılar var
İlginizi Çekebilir