Avengers: Endgame'in sonuyla alakalı yeni bir açıklama daha geldi

Furkan Güler 7.05.2019 - 16:35
Yönetmenler merak edileni cevapladı

Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren Avengers Endgame filmi, Marvel hayranlarını oldukça memnun etmeyi başardı. 3 saat 2 dakika süren film, The Infinity Saga hikayesini güzel bir şekilde kapatıyordu. Karakterleri, MCU'da nelerin değiştiği ve görkemli atmosferi sayesinde bizleri şaşırtan film hakkında yeni bir açıklama daha geldi.

Avengers: Endgame'in sonuyla alakalı yeni bir açıklama daha geldi

Haberin bundan sonraki kısmının Avengers Endgame filmiyle alakalı büyük bir spoiler içerdiğini belirtelim. Eğer filmi henüz izlemediyseniz, sayfayı terk etmek için bu son şansınız.

SPOILER

Avengers Endgame'in en sonunda Captain America'nın zaman yolculuğundan geri döndüğünde yaşlandığını görmüştük. Peggy ile bir hayat geçiren Steve Rogers, kalkanını Falcon'a vermişti. Marvel fanları ise kalkanın Bucky'e verilmesi gerektiğine inanıyordu. Filmin yönetmeni Joe Russo, Bucky'nin zihni yıkandığı için Captain America sıfatının kendisine verilmemesi gerektiğine inanıyor. Karakterin hali hazırda kendi içerisinde psikolojik savaş verdiğini belirten Joe Russo, ayrıca Steve Rogers'ın, bilerek Sam'i seçtiğini belirtti. Son olarak Sam'in yıllar boyunca Amerikan ordusuna hizmet vermesi ve temiz bir geçmişe sahip olması, kendisinin Captain America karakterine daha layık olduğunu gösteriyor.

Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2019 21:14
Thanos kibirli şerefsizin tekidir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2019 14:03
Ya kardeşim ben onu bunu bilmem thanosu niye oldurdunuz canimi cigerimi aldiniz benden thanos butun kahramanlardan daha asaletli daha ihtisamliydi filmi izlerken thanos kahramanlari pataklarken hayranlıkla izledim adam efsane
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2019 20:36
Aşlahım sonunda benim gibi düşünen biri
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2019 17:55
Bence de Thanos haklıydı zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 7.05.2019 18:13
İyide Sam'i de eneksiyonlayacaklar mı? Bende bunu anlamıyorum. Sam standart normal yoldan geçen insan. Hadi biraz askeri eğitimli ama sonuçta insan gücünde insan. Cap öyle mi? Değil. Natasha normal insan. Ronin ya da robin hood her neyse normal insan. Kalkıp tanrılarla falan savaşıyor olabilirler ama normal insanlar. Yani normal şartlarda es kaza hulk gibi biri bir vurduğunda direk mort olmaları gerekir. Zaten Sam'e gıcığım. Yılların Spiderman ine, önüne gelende süper kahraman oluyor diyor. Ula spiderman de tek eliyle Bucky'nin yumruğunu durdurabilecek güçte insanüstü güçlere sahip birisi. Sen kimsin, sırtına kanat vermişler ama normal şartlarda bucky den ya da spidermanden tek bir yumruk almayla direk ölmen gerekir. Bilimkurguda olsa belli mantık çerçevesinde kalmalı.
Spider_hip
Spider_hip 8.05.2019 13:23
https://www.youtube.com/watch?v=WUfnQPoJbSc Buyurun, amerikanın ünlü snl show'unda, hawkeye karakterinin kendisi bile kendi karakteriyle okum bitti ben artık bir işe yaramam, sonuçta en fazla 11 ok taşıyabiliyorum, 12. si çok sıkıyor diye dalga geçiyor. Herkes o karakterle dalga geçiyor, kendisi bile. Daha neyin kafasını yaşıyorsunuz? Sonra robin hood deyince sen konuşma diyor çok bilmişin biri. Adam kendi bile o muameleyi yapmış. Kimse bana comic book demesin. 90 versiyonu var. Biz filmde giden versiyona göre mantık çerçevesinde takılmalarını beklemeliyiz.
Spider_hip
Spider_hip 8.05.2019 13:13
Geçen imlasından ötürü laf soktuğum arkadaşta gelmiş :D hoşgelmiş. Sözde intikam alıyor. Kardeş sen zaten beğenmiyordun avangersları, değmez diyordun hala bu konularda işin ne? Başka kapıya.

Robin hood'u laf sokmak için söylüyorum zaten kardeş anlamıyor musun? Tanrıların yanında, 1500 lerden kalma ok atarak gezen adam. Cia i de çağıralım o zaman? Ok'tan daha faydaları dokunur. Komik oluyor. Ancak kızlar mı gıcık olabiliyor? Hangi kafadasın bilemiyorum. Çizgi romanların o kadar çok versiyonu var ki hangisini baz alacağız. Ona bakarsan yazarın ölüm tehditleri alıp erken bitirdiği bir versiyonunda captan gerçekten hydra ajanı. Hulk un 40 versiyonu var. Hemen hemen her karakterin bir kere eldiveni taktığı versiyonları var. Sonuç olarak normal insan güçlerine sahip insanların tanrıların yanında kapışması komik kalıyor.
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2019 09:57
Robin hood ronin.. kardeş mümkünse sen yorum yapma. Bilgin yok. Karakterleri bile tanımıyosun bide eleştiriyosun. Neymiş normal insanlarmış. Kız gini bide sam e gıcığım diyosun yuh. Senin gığım dediğin adam çizgi romanlarda da cap in kalkanına sahip. Ve neler yapabildiği hakkında zerre fikrin yok.
Spider_hip
Spider_hip 8.05.2019 08:08
Hocam en sondada dediğim gibi bilimkurgu ok, zaten ekstrem durumlar var ok. Ama yine de belli sınırlar içerisinde kendi dünyasının mantığına uymalı. Şimdi kalkıp natasha bir vuruşta hulk u devirse bunun mantığı nerede? Zaman tüneli normalse onuda normal sayalım diye film izlenir mi? Comic booklarında bile güç dengesi listesi falan yayınlanır. Sıralama yapılır. Yani kendi yarattıkları kurallara uymalarını bekliyorum.
classlord23
classlord23 8.05.2019 07:53
Tabi super kahramanlar gercek , zaman tuneli normal ama samin durumu mantiksiz nasil film izliyorsunuz filmden beklentiniz ne anlasilir gibi degil
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2019 02:57
Önce "-de, -da" eklerini doğru kullan sonra fikir belirt. Ayrıca "direk" değil "direkt". Daha Türkçe öğrenmeden, yönetmenlik taslıyorsun.
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2019 19:09
Sadece Filmleri izlemezsen biraz daha anlarsın.ilgin varsa çizgi romanları oku
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2019 21:44
Malumunuz taşların alındığı ve geri bırakıldığı evrenlerin paralel evrenler olduğu biliniyor. Bu kaptan amerika nasıl olduda 1970lerde hayatını yaşayıp ışınlanmadan yürüyerek geldi. Yani bizim izlediğimiz evrende hayatını yaşadı. Bu durumda infinity war u end game i kaçırdı. Onsuz mu kazandılar.
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2019 10:36
Thanos hic savaşı başlatamadan öldürüldü zaten. Eski thanos geleceğe geldi yani eski thanos yok. Ve kaptan amerika şöyle geldi hayat sürerken hulkın orada olacağını biliyordu tarihini saatini hep zaten o anı bekledi hayatı boyunca. Belki bi otobüse binip yavaş yavaş geldi oraya anlayacsğin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2019 02:19
Kısacası siyahi arkadaşı kaptan amerika yapalım ordanda ekmek yiyelim politikası
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Endgame'in sonuyla alakalı yeni bir açıklama daha geldi
İlginizi Çekebilir