Avengers hayranlarından kanser hastaları için alkışlanacak hareket

Furkan Güler 27.02.2019 - 11:22
Kendilerini tebrik ediyoruz.

Fantastik filmleri seven insanların merakla beklediği Avengers Endgame, 26 Nisan tarihinde vizyona girecek. Şimdi ise Marvel Avengers hayranlarından kanser hastaları için alkışlanacak bir hareket geldi. One List One Life isimli oluşumun kurucuları, aylar önce Lexi isimli kanser hastası genç kızın dileklerini yerine getiriyordu. Bir Marvel filmini sinemada izlemek isteyen Lexi'yi sinemaya götürmek yerine Amerika'da Lexi'nin kaldığı hastanenin yakınlarında bir salon kiralayan One List One Life'ın kurucuları, Lexi'yle birlikte salonu kanser hastası  ve Marvel hayranı olan çocuklarla doldurmak istiyor.

Avengers hayranları, kanser hastası çocukları Avengers Endgame filmine götürecek

Etkinlikten herhangi bir gelir etmeyecek olan oluşum, bu hizmeti ücretsiz verecek. Diğer bir yandan salona bir Marvel yıldızına getirmek istiyor. Marvel oyuncularından destek bekleyen One List One Life, tüm etkinliği YouTube'da yayınlamak üzere videoya alacak.

Captain America ve Iron Man gibi karakterlerin Marvel sinematik evrenine veda edeceği tahmin edilen film, bakalım gişede ne kadar başarılı olacak? Son yıllarda Hollywood'u ve diğer sinema bölgelerini etkisi altına alan Marvel, filmlerine olan ilgiden memnun durumda.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.02.2019 12:51
reklam kokan hareketler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers hayranlarından kanser hastaları için alkışlanacak hareket
İlginizi Çekebilir