Avengers: Infinity War'ın görsel efektleri nasıl yapıldı?

Ersin Kılıç 16.08.2018 - 13:57
Videoda inanılmaz detaylar var

Avengers: Infinity War rüzgarı filmin Blu-ray ve DVD sürümlerinin çıkması ile birlikte devam ediyor. Kesilmiş sahneler ve komik anlar videoları ile karşımıza çıkan filmin bu sefer de görsel efektleri ile ilgili bir video ortaya çıktı.

Avengers: Infinity War'ın görsel efektleri nasıl yapıldı?

Öncelikle filmin görsel efektleri ile ilgili yayınlanan bu videoya baktığımızda ortada gerçekten de en ufak detaylara bile özenilen bir işleyiş görüyoruz. Karakter detaylarından tutun da çevre dinamiklerine kadar her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Örneğin New York sahnesinde Tony Stark'ın yaslanmış olduğu duvarın bile bilgisayar, yani yeşil perde teknolojisi ile yapıldığını görmek, beni oldukça şaşırttı diyebilirim. Bunun yanı sıra Ebony Maw'ın göz detayları ve Spider Man'in zırhındaki yansımalara bile dikkat edilmesi, videonun diğer öne çıkan taraflarını oluşturuyor.

Filmin görsel efektleri için ortaya çıkan bu video tabi ki bu uzun maceranın sadece küçük bir bölümü için alınmış. Toplamda çok daha fazla detay ve çalışma söz konusu. Görsel efektler ile ilgili yayınlanan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2018 03:34
Animasyon filmi izlemisiz meğer ortada oyuncu yokmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Infinity War'ın görsel efektleri nasıl yapıldı?
İlginizi Çekebilir