Avengers Project'in yönetmeni başka bir açıklamada daha bulundu

Furkan Güler 17.12.2018 - 11:37
Gösterin artık şu oyunu, meraktan öldük!

Geçtiğimiz senelerde Square Enix tarafından duyurulan ve hala geliştirilme sürecinde olan Avengers Project isimli oyun hakkında yeni bir açıklama daha yapıldı. Crystal Dynamics ve Crystal Northwest ortaklığıyla geliştirilen oyunun yönetmeni, oyunun doğru zamanda gösterileceğini belirtti. Reassemble sloganı ile tanıtılan yapıma olan ilgiden dolayı teşekkür eden yönetmen Shaun Escayg'ın tam olarak ne demek istediği belli değil. Belki de kendisi, doğru zamanın yeni Avengers Endgame filminin vizyon tarihi olduğuna inanıyordur.

Avengers Project ne zaman tanıtılacak?

Tüm bunların yanında yeni oyun için çok hırslı tabirini kullanan Escayg ve ekibi oyun için hala yeni geliştiriciler aramaya devam ediyor. The Game Awards töreninde gösterilmesi beklenen yapım, maalesef gösterilmemişti. Tam olarak oyunun türü, ne içereceği, filmler ile olan bağlantısı var hangi karakterleri konu alacağı henüz belli değil.

Daha öncesinde Naughty Dog ekibinde çalışan ünlü yönetmen, bu oyun için Square Enix'e transfer edilmişti. Hali hazırda dünya genelinde yaşanan Avengers Endgame heyecanı, Square Enix'in oldukça işine yarayabilir. Bakalım yeni oyun, bizlere nasıl bir hikaye anlatacak? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2018 18:19
örümcek adam oyunu mükemmel. demek ki düzgün süper kahraman oyunları yapılabiliyor. umarım sadece büyük adının altında ezilen boş beleş bir oyun yapmazlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 17.12.2018 16:03
Ya Filmin yeni fragmanı yayınlandığında ya çıktığı haftalarda ya da yeni nesil konsollar duyurulduğunda gösterilecektir. Gerçi ben HP'yi bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
DanielDemir294
DanielDemir294 17.12.2018 15:16
garip yaa iyiki bi avengers istedik (gerçi biz de istemedik onlar yaptı)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers Project'in yönetmeni  yeni bir açıklamada bulundu
İlginizi Çekebilir