Marvel Avengers Infinity War'ın Thanos'u Fortnite'a geliyor

Ahmet Özçilingir 8.05.2018 - 10:14
Artık güç Fortnite oyuncularına geçti.

Avengers: Infinity War fırtınası esmeye devam ediyor. Bu fırtınadan etkilenen son isim ise Fortnite oldu. Sevilen Battle Royal oyunu Fortnite'a yarın Avengers: Infinity War içeriği geliyor.

Fortnite'ın Avengers: Infinity War içerik güncellemesi yarın geliyor

Son ayların popüler konularından Avengers: Infinity War ile son yılların en popüler oyunlarından Fortnite aynı çatı altında birleşiyor. Sevilen Battle Royal oyunun bir modu Marvel'in Infinity War'undan ilham alarak oluşturulacak ve oyuna eklenecek.

Entertainment Weekley'in haberine göre Fortnite'ın Battle Royal modu, normal Battle Royal modu gibi olacak. Yalnız tek ve oldukça büyük bir değişiklik olacak oyunda. Infinity Gauntlet oyunda bir yerlerde saklı olacak. Kim Infinity Gauntlet'i bulup giyerse, Thanos'a dönüşecek ve onun güçlerine sahip olacak. Epic Games'in yaratıcı direktörü Donald Mustard beyin fırtınası sonucu bu tarz çılgın fikirler buluyoruz ve hemen uygulamak için harekete geçiyoruz, diyerek oyuncuların Thanos'un güçlerini kullanacak olmalarından duydukları heyecanı aktarmış. Belirli bir süre için geçerli olacak bu mod ile ilgili daha fazla ayrıntı paylaşılmamış. Bakalım Thanos'un gücü oyundaki dengeleri nasıl değiştirecek.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 15:52
her yerde spoiler olmak zorundamı yeter interneti kapattırıcam artık
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 21:20
psst merak etme iyiler kazanacak... bu filmde değilse öbür filmde. Aslında tek kazanan milyarları götüren endustri ama olsun
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 19:27
neresi spoiler olum bu haberin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 16:42
Çüşşş abi her haritada bir tane mi hile lan bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers'ı kırıp geçiren Thanos'un Fortnite'ta ne işi var?
İlginizi Çekebilir