Avni Yerli: Crytek'in kalitesi Homefront 2'yi ilkinden ayıracak

Murat Halilbeyoğlu 16.03.2012 - 11:31
Crytek'in kendisine güveni tam
İlkinden beklediğini alamayan THQ'nun Homefront 2 için güvendiği Crytek yeni oyun hakkında oldukça iddialı gibi. Kaos'un Unreal 3 motoru ile hazırladığı oyuna karşılık kendi geliştirdiği ve pek çok firmaya da lisansladığı CryEngine 3 motoru ile hazırlanan yeni oyun için Crytek kurucusu Avni Yerli şunları söyledi:

"İlk oyun gerçekten de Metacritic'te düşük bir puan almıştı ancak mükemmel pozisyonladırma ve pazarlama taktikleri sayesinde oyundan herkesin haberi oldu. Bence Crytek'in kalitesi ve THQ'nun benzer bir pazarlama  başarısı ile ikinci oyun çok daha büyük bir alana yayılacaktır."

Avni Yerli: Crytek'in kalitesi Homefront 2'yi ilkinden ayıracak
Öte yandan oyunun yapımcılarından Nick Button-Brown ise "İlk oyunda yaratılan dünyaya baktığınızda ve ikinci oyunda yaratılması planlanan dünyayı düşündüğümüzde, bahsettikleri kurulumun ne kadar...Aslında size bundan bahsedemem ancak inanılmaz güzel olduğunu söyleyeblirim" dedi.

Daha öncesinde THQ patronu Danny Bilson ikinci oyunun Mississippi nehri civarında geçeceğini çıtlatmıştı. Lakin daha başka nerede geçecek diye sorulduğunda Buuto-Brown "Nihayetinde bu ekibin kararı olacak" dedi. 
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 17:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avni Yerli: Crytek'in kalitesi Homefront 2'yi ilkinden ayıracak
İlginizi Çekebilir