Avorion erken erişimden çıktı

Berat Darıcı 11.03.2020 - 01:19
Uzayda gemi inşa edebildiğiniz Avorion, 3 yılın ardından erken erişimden çıktı. Oyunu coop olarak arkadaşlarınız ile oynayabiliyorsunuz.

p>Bağımsız yapımcı Boxelware tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon simülasyon oyunu Avorion erken erişimden çıkmış bulunmakta. Üç yıl süren erken erişimin arından sürüm 1.0 çıkışıyla beraber yeni bir tanıtım videosu da yayınlandı. Sandbox inşa etme oyunu 2017'den beri geliştirilmekte.

Galakside yaşanan felaketler sonrasında uzaylıların, uzay gemilerini inşa ettikleri malzemenin farkına varıyoruz. 4500'ün üzerinde oyuncunun %90 oranında olumlu yorum yaptığı oyun tek kişi ve coop olarak oynanabiliyor. Oyunda gemilerimizi lazer gibi pek çok silahla donatıyoruz. Düşmanlardan elde ettiğimiz ganimetler ile gemimizi geliştiriyoruz. Oyunda ister savaşa odaklanın, ister dünyanı keşfetmeye, ister geminizi ticaret ve kaçak yollarla geliştirmeye. Hepsi tamamen sizin seçiminiz.

İttifaklar kurun ve dostlar edinin. Oyun size pek çok yol vaat ediyor. Açık dünyası ile Avorion, hayalinizdeki gemiyi kaynağınız olduğu sürece yapmanıza izin veren bir oyun. Oyun Steam üzerinde 40 TL fiyat etiketi ile satılmakta. Basit, net, kolay alışılabilir bir arayüze sahip gibi gözüken oyunun tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Oyunu arkadaşlarınız ile oynarken biriniz gemiyi sürüp diğeriniz geminin silahlarını kullanabiliyor. Geliştiricilerin söylediğine göre şimdiye kadar 260.000'in üzerinde kopya satan oyun en az 2 yıl daha güncelleme almaya devam edecek. Oyun Türkçe arayüz ya da alt yazı desteğine sahip değil.

Avorion erken erişimden çıktı

Avorion Sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 10/8.1/7
İşlemci: Intel Core i5 ya da daha iyisi
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı:  Nvidia Geforce 550 ya da eş değer AMD GPU (OpenGL 3.0 desteği lazım.)
Depolama alanı: 3 GB kullanılabilir alan

Önerilen sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 10/8.1/7
İşlemci:  Intel i7 @3.3 GHz CPU ya da eş değer AMD CPU
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1050 ya da AMD RX 460
Depolama alanı: 3 GB kullanılabilir alan

Deneyebileceğiniz demosu da bulunan oyunun resmi web sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına ise buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Tanıtım videosu hemen aşağıdaki oynatıcıda.

Chivalry II için yeni 1080p 60FPS oynanış videosu paylaşıldı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 03:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avorion erken erişimden çıktı
İlginizi Çekebilir