Avowed, Birinci Şahıs Kılıç Savaşı İçin Fatshark'tan İlham Almış

Tunay Şahin 24.01.2024 - 16:22
Obsidian'ın 'Avowed' oyunu, Fatshark'ın Vermintide ustalığından ilham alarak birinci şahıs kılıç savaşına yeni bir boyut getiriyor. Patel ve Paramo'nun yaklaşımlarıyla oyuncuları etkileyecek.

Obsidian, yeni RPG oyunu Avowed'da birinci şahıs kılıç savaşına sağlam bir his katmak için Fatshark'ın "Vermintide" oyunundaki ustalığına başvuruyor.

Avowed'ın Oynanışında Yenilikçi Yaklaşım

Pillars of Eternity, Fallout: New Vegas ve The Outer Worlds gibi hit oyunları geliştiren Obsidian, yeni birinci şahıs RPG'si "Avowed" için genişletilmiş bir oynanış fragmanı yayınladı. PC Gamer'dan Ted Litchfield, oyun yönetmeni Carrie Patel ve oynanış yönetmeni Gabe Paramo ile oyunun detaylarını konuştu.

Birinci şahıs yakın dövüşün tasarımı, üçüncü şahıs aksiyon oyunlarındaki gibi özel animasyonlar ve durumsal farkındalık gerektiriyor. Obsidian, bu zorluğu aşmak için Fatshark'ın tecrübesinden yararlanıyor.

Avowed'ın Oynanışında Yenilikçi Yaklaşım

Fatshark'ın Birinci Şahıs Dövüş Uzmanlığı

Fatshark, Vermintide ve Darktide gibi oyunlarıyla birinci şahıs yakın dövüş oyunlarında kendini kanıtlamış bir stüdyo. Obsidian, bu oyunların düşmanlarla etkileşimi ve silahların etki hissini modellemesinden ilham alıyor.

Obsidian, "Avowed" oyununda düşmanlara vurmanın Vermintide benzeri bir etkisi olmasını hedefliyor. Fatshark'ın geliştirdiği karmaşık sistemler, düşmanların saldırıya nasıl tepki vereceğini belirliyor.

Carrie Patel, Obsidian ekibinin yakın dövüş mekaniğindeki başarısından gurur duyduğunu belirtiyor ve "Avowed"un fantastik birinci şahıs aksiyon RPG'si olacağını vurguluyor.

Obsidian, birinci şahıs dövüş mekaniği yaratmanın zorluklarına rağmen, "Avowed"da başarılı olmayı hedefliyor. Oyun, sihir ve kudret unsurlarını bir araya getirerek oyunculara yenilikçi bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 18:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
babayaro
babayaro 24.01.2024 22:15
Yanlış yerden ilham almışlar. Kertenkele kesme simülasyonundan fazlası olacağını sanmıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avowed, Birinci Şahıs Kılıç Savaşı İçin Fatshark'tan İlham Almış
İlginizi Çekebilir